Cities Skylines 2 Almalısınız

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,155
Oyunun yurtdışı fiyatı 60$

Türkiye fiyatı ise “ŞUANLIK” 425₺
60$=1772₺

Oyun bence 700-1200 bandında bi fiyata sahip olucak
Bende az önce aldım

Yerel fiyatlandırma olacağını hiç sanmıyorum, Oyunu yapan firmada oyun çıktığında fiyatın zam yiyeceğini açıkladı.

Benim gibi şehir kurup yönetme oyunlarını seviyorsanız hiç düşünmeden satın alabilirsiniz, Hiç Türkçe bir içerik yoktu ama bu aşağıdaki video benim aklımdaki bir çoğu soru işaretini giderdi sizlerde izleyebilirsiniz

Acaba al sat yapılabilir mi ?

60$=1772₺

Bende az önce aldım

Yerel fiyatlandırma olacağını hiç sanmıyorum, Oyunu yapan firmada oyun çıktığında fiyatın zam yiyeceğini açıkladı.

Benim gibi şehir kurup yönetme oyunlarını seviyorsanız hiç düşünmeden satın alabilirsiniz, Hiç Türkçe bir içerik yoktu ama bu aşağıdaki video benim aklımdaki bir çoğu soru işaretini giderdi sizlerde izleyebilirsiniz

Gamepasste olduğu için alasım gelmedi yoksa alıcaktım

60$=1772₺

Bende az önce aldım

Güzel oyun ama ben hala o Total War hazzını alamıyorum ülke geliştirme var savaş var sömürme falan var mis gibi oyun

Evet severim ilk oyunu biraz oynamıştım ama 2. oyun pahalı ya hani 230 TL gibi bir şey olsa tamam da ama yine pahalı.
Paranın değeri olmadığı şu günlerde 400 liraya pahalı diyemezsiniz, ayrıca oyun çıkışında zam yiyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel oyun ama ben hala o Total War hazzını alamıyorum ülke geliştirme var savaş var sömürme falan var mis gibi oyun
Hocam azıcık modern dünyada geçse çok güzel oyunda bende o eski çağda geçen oyunları sevemiyorum

Torrente düşünce oynarız

3 yıllık gamepass almıştım, 2026'ya kadar süresi var. O zamana kadar oyunun suyunu çıkartırım herhalde, ondan sonra da girmem. :peepo1:

Hesabı felan mı satıcaksınız, nasıl al sat yapıcaksınız merak ettim hocam.
key olarak felan mı alıp satacaksınız
Aynen hesabı satmayı düşündüm aslında ama gamepasste olduğu için çok mantıklı olmaz sanırım

Paranın değeri olmadığı şu günlerde 400 liraya pahalı diyemezsiniz, ayrıca oyun çıkışında zam yiyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam azıcık modern dünyada geçse çok güzel oyunda bende o eski çağda geçen oyunları sevemiyorum
Düşünsene Total War 1. Veya 2. Dünya savasi oluyor uf dehşet ya ordulara tank egitiyosun şehirlere askerlik falan kuruyosun resmen süper fikir yapılsa deli gibi satar Sega ve paradoxa mail aticam fkwjdkw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,603
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri