The Witcher 3'te Yennefer ve Triss Geralt'ı odasına çağırıyor

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Resimde de gözüktüğü üzere Yennefer ve Triss beni odasına çağırıyor. Daha önce spoilerini yemiştim, bizi yatağa bağlıyorlarmış ve sonra 2'sini de kaybediyormuşuz.
2'siyle de yattım ben oyunda. :D Eğer odalarına gitmeyip bu görevi hiç yapmazsam paçayı sıyırabilir miyim? Yoksa bu raddeye geldiğim için çoktan 2'sini de kayıp ettim mi?

Hem Yennefere yürüdüm hem de deniz kulesinde Triss ile beraber oldum.

Ekler

• 1698274001682.png
    1698274001682.png
    2 MB · Hit: 299
Resimde de gözüktüğü üzere Yennefer ve Triss beni odasına çağırıyor. Daha önce spoilerini yemiştim, bizi yatağa bağlıyorlarmış ve sonra 2'sini de kaybediyormuşuz.
2'siyle de yattım ben oyunda. :D Eğer odalarına gitmeyip bu görevi hiç yapmazsam paçayı sıyırabilir miyim? Yoksa bu raddeye geldiğim için çoktan 2'sini de kayıp ettim mi?

Hem Yennefere yürüdüm hem de deniz kulesinde Triss ile beraber oldum.
göreve kesinlikle başla derim yukarıyla değilde aşağıyla düşününce ne olacağını kendin görürsün saven var değilmi dönmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoktan kaybettin hiç başlama göreve :D
Boşverin hocam başlasın haketmiş :D sırf bu tip bişey olmasın diye mantıklı hareket etmiştim ben

Çoktan kaybettin hiç başlama göreve :D
Başlamazsam gene de kaybediyor muyum? Hiç yapmazsam görevi ne olur?
Geri dönüşü yok mu?

göreve kesinlikle başla derim yukarıyla değilde aşağıyla düşününce ne olacağını kendin görürsün saven var değilmi dönmek için

Boşverin hocam başlasın haketmiş :D sırf bu tip bişey olmasın diye mantıklı hareket etmiştim ben
2. Oynayışım olduğu için biraz daha canım ne isterse yaptım.
Keira Metz'le de yattım. :D

Yalnız triss gibi çirkin bir mahlukat yüzünden yennefer gibi bir tanrıçayı kaybetmek koyuyor. Dertlendim valla

Neyse, iyi ki 18k para biriktirmişim. Ölene kadar genelev param var kenarda. Dandelion'un mekanda takılırım artık.
Ciri'ye çok iyi örnek olamayacağım ama ne yapalım, Roach'a hallenecek değiliz ya?

Son düzenleme:
Keşke biriyle olsan daha iyiydi.

bende fringilla vigo ya twerk yaptirmıştım

Geri dönüşü yok mu?

Yalnız triss gibi çirkin bir mahlukat yüzünden yennefer gibi bir tanrıçayı kaybetmek koyuyor. Dertlendim valla

Neyse, iyi ki 18k para biriktirmişim. Ölene kadar genelev param var kenarda. Dandelion'un mekanda takılırım artık.
Ciri'ye çok iyi örnek olamayacağım ama ne yapalım, Roach'a hallenecek değiliz ya?
Keira etkilemiyor zaten triss yen ikilisi kendi aralarında birbirini etkiliyor yoksa dlclerdede coşturmuştum ben :D

Ben yennefer hariç herkesle yatmıştım. Triss varken yennefer seçilmez ;)
@Ciri sen ne düşünüyorsun dostum ciri nickine de çökmüşsün.

Neyse beyler Shani'yi ayarladım Geralt'a. Az önce yattılar hatta.
Oyun sonunda bununla olabiliyor muyuz? Önceki oynayışımda oyun sonunda bir evde Yen ile karı-koca hayatı yaşıyorduk. Shani ile yapabilir miyim bunu?

Yenneferden aşkımız büyü mü muhabbetinden sonra soğumuştum. Öylece bekleyen ateş gibi kızıl hatun dururken leylak kokan tripci hatun nasıl tercih ediliyor anlamış değilim.

Yenneferden aşkımız büyü mü muhabbetinden sonra soğumuştum. Öylece bekleyen ateş gibi kızıl hatun dururken leylak kokan tripci hatun nasıl tercih ediliyor anlamış değilim.
Geraltın yenle ilişkisini bilmesine rağmen hafıza kaybından yararlanıp yatağına giren trissten iyidir ayrıca büyü muhabbetinden sonra daha da bağlanman lazım çünkü büyü kaldırılmasına rağmen sevdiğini söylüyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Geri dönüşü yok mu?

Malmısın Knk Triss Gibi Kaya Varken Yennefer Denen Suratsız Tripci salağın tekiylemi yattın gerçeken
Harrbi Bende bi anlasam onlararı triss red etmek nedir aga

Geri