90 derece sıcaklık normalmi?

Um

Umarım pişman olmam.Sen oldun mu?
hayır aksine aşırı memnunum ben son dakıka kararı ıle acer aldım forumdakı bı arkadaşın buz kasa demesiyle (titan) ve iyikide almısım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır aksine aşırı memnunum ben son dakıka kararı ıle acer aldım forumdakı bı arkadaşın buz kasa demesiyle (titan) ve iyikide almısım
bu arada ilk aldığımda 2 gün falan ekran kartı driverini güncellemeyi unuttuğum ıcın bende basta 90 95 derece alıyodum her oyunda

bu arada ilk aldığımda 2 gün falan ekran kartı driverini güncellemeyi unuttuğum ıcın bende basta 90 95 derece alıyodum her oyunda
Yarin halledicem

Birde dostum ne zamandır kullaniyorsun

Knk hala aynı bende

Ekler

• IMG_20231028_123755.jpg
    IMG_20231028_123755.jpg
    2 MB · Hit: 46
Kullandığım tüm dizüstü bilgisayarlarda bu değerleri gördüm. Normal masaüstü bilgisayarlar gibi serin çalışmıyorlar.

Laptoplarda sıcaklık değerleri böyle malesef, laptop altında soğutucu alabilirsin fakat ne kadar etki eder bilmiyorum. Kendi düşüncem Gaming laptop para israfı.

Knk hala aynı bende
İşlemci watt değerini açar mısın afterburnerdan kaç w çekiyor.

Laptoplarda sıcaklık değerleri böyle malesef, laptop altında soğutucu alabilirsin fakat ne kadar etki eder bilmiyorum. Kendi düşüncem Gaming laptop para israfı.

İşlemci watt değerini açar mısın afterburnerdan kaç w çekiyor.
Kullandığım tüm dizüstü bilgisayarlarda bu değerleri gördüm. Normal masaüstü bilgisayarlar gibi serin çalışmıyorlar.

Ekler

• IMG_20231028_141438.jpg
    IMG_20231028_141438.jpg
    621.5 KB · Hit: 37
Laptop olduğu için normal. Umarım en yakın zamanda iyi hava sirkülasyonuna sahip bir bilgisayarın olur.

Bu sekilde arkadaşlar

Genel olarak ne oynadığına göre değişir ayarları hangi düzeye çektiğine göre de değişir sen standart kullan sorun edilebilecek sıcaklıklar değil.
Dostum artık sabit 90 civarında takilmaya başladı.İslemci watt kullanımı 40 olunca 85 altına inmiyor

Ekler

• IMG_20231028_143154.jpg
    IMG_20231028_143154.jpg
    1 MB · Hit: 33
Geri