🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

bu arada fıyatlar ıyı ama garantı beklemeyın garantısız alıyosunuz haberınızolsun

Ne zaman baksam 1 dakika önce yorum girilmiş bu konuya, ürünlerde bir sıfır eksik fiyat olsa anlayacağım da, altı üstü mouse öyle sistem performansını oyun zevkini katlayan bir şey değil.
Bu mousetan buna geçmenizde aman aman fark yaratmaz arkadaşlar benim şahsi yorumum

Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz?

Darmoshark da sevmediğim tek özellik buton renkleri
sevdiğim özelikler ise
4khz ve kailih GM 8.0

delux de sevmediğim tek özellik
huono Pink dot

sevdiğim özellikler
görünüşü ve glass skatez
huono Pink dot neden sevmiyorsun?

Ne zaman baksam 1 dakika önce yorum girilmiş bu konuya, ürünlerde bir sıfır eksik fiyat olsa anlayacağım da, altı üstü mouse öyle sistem performansını oyun zevkini katlayan bir şey değil.
Bu mousetan buna geçmenizde aman aman fark yaratmaz arkadaşlar benim şahsi yorumum
Bot falan yok hocam güzel kampanya olunca böyle oluyor

Şuan elimde gpro x, razer v2 pro vs g403 olmasına rağmen bu indirimleri görünce alasım geldi. Kabloluları saymıyorum :) Şimdilik bir tane MPC450 aldım.

MPC450 Blade Y ve Blade X'den iyi midir? alınır mı?

Ben de çözemedim bu markalara olan rağbeti
Şuan elimde gpro x, razer v2 pro vs g403 olmasına rağmen bu indirimleri görünce alasım geldi. Kabloluları saymıyorum :) Şimdilik bir tane MPC450 aldım.

Mpc450 speed mi kontrol mu hocam? Fiyatına değer mi hiç bilmiyorum bu padi? V2 pro var bende glorius xl ile kullanıyorum.

xm2we küçük gelir mi ya elime darmoshark m3 kullanıyom kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mpc450 speed mi kontrol mu hocam? Fiyatına değer mi hiç bilmiyorum bu padi? V2 pro var bende glorius xl ile kullanıyorum.
mpc450 en hızlı kumaş paddir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xm2we siyah stok bitmiş tüh

Bende
Hocam arkadaşın dediği gibi en hızlı kumaş mouse pad. Bu fiyattan daha uyguna bu mousepadi alamazsın. İhtiyacın varsa kaçırma

Basilisk x den geçilir mi sizce?

Geri