🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

beyler az önce klavye siparisini verdim yanlıs adres girdim 5dakikada instadan ve mailden dönüp düzelteceklerini söylediler kargoyu da bugün gönderimi sağlamıslar pazartesiye kalacagını söyleyip özürlerini ilettiler ilgililer şu ana kadar yani

beyler az önce klavye siparisini verdim yanlıs adres girdim 5dakikada instadan ve mailden dönüp düzelteceklerini söylediler kargoyu da bugün gönderimi sağlamıslar pazartesiye kalacagını söyleyip özürlerini ilettiler ilgililer şu ana kadar yani
Adresini düzeltmeleri için nereden ulaştın?

Bende 1-2 saat önce mail atmıştım dönüş yapacaklar mı diye test etmek için ve dönüş yaptılar.

Düzenleme : Zaman algım kötü olduğundan bakmadan 1-2 saat diye salladım kafadan kusura bakmayın 32 dakika önce yazmışım onlar ise 15 dakika önce cevap vermişler.

ben dün 11de sipariş geçtim hala kargoya verilmemiş senin nasıl kargoda ya

dün akşam sipariş verdiğim m3 4k az önce kargoya verilmiş. Pazartesi elimde olacak

g305 kullanıyorum hangi mouse a geçmek mantıklı olur burdan

Razer Deathadder V2 Pro aldım 1 ay oldu. Bunun yerine xm2we geçilir mi sizce arkadaşlar alsam mı?

Sadece cs, valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. M800 Pro ile M3 4K arasında kaldım. Hz farkı gerçekten aradaki fiyat farkına değer mi m800 pro da yeterli midir sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri