oliveforge99
80+ Silver
Hiç gerek yok.Razer Deathadder V2 Pro aldım 1 ay oldu. Bunun yerine xm2we geçilir mi sizce arkadaşlar alsam mı?
Hiç gerek yok.Razer Deathadder V2 Pro aldım 1 ay oldu. Bunun yerine xm2we geçilir mi sizce arkadaşlar alsam mı?
bro zaten okursan özür dilediler pazartesi gönderimi saglarlarmıs yazdım . orasyı yanlıs yazmısımben dün 11de sipariş geçtim hala kargoya verilmemiş senin nasıl kargoda ya
huono Pink dot neden sevmiyorsun?Çok kararsızım yardımcı olurmusunuz?
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Darmoshark da sevmediğim tek özellik buton renkleri
sevdiğim özelikler ise
4khz ve kailih GM 8.0
delux de sevmediğim tek özellik
huono Pink dot
sevdiğim özellikler
görünüşü ve glass skatez
Bot falan yok hocam güzel kampanya olunca böyle oluyorNe zaman baksam 1 dakika önce yorum girilmiş bu konuya, ürünlerde bir sıfır eksik fiyat olsa anlayacağım da, altı üstü mouse öyle sistem performansını oyun zevkini katlayan bir şey değil.
Bu mousetan buna geçmenizde aman aman fark yaratmaz arkadaşlar benim şahsi yorumum
Blade Y mpc450 den hızlıMPC450 Blade Y ve Blade X'den iyi midir? alınır mı?
Mpc450 speed mi kontrol mu hocam? Fiyatına değer mi hiç bilmiyorum bu padi? V2 pro var bende glorius xl ile kullanıyorum.Şuan elimde gpro x, razer v2 pro vs g403 olmasına rağmen bu indirimleri görünce alasım geldi. Kabloluları saymıyorum Şimdilik bir tane MPC450 aldım.
mpc450 en hızlı kumaş paddirBen de çözemedim bu markalara olan rağbeti
Mpc450 speed mi kontrol mu hocam? Fiyatına değer mi hiç bilmiyorum bu padi? V2 pro var bende glorius xl ile kullanıyorum.
BendeBen de çözemedim bu markalara olan rağbeti
Mpc450 speed mi kontrol mu hocam? Fiyatına değer mi hiç bilmiyorum bu padi? V2 pro var bende glorius xl ile kullanıyorum.
Hocam arkadaşın dediği gibi en hızlı kumaş mouse pad. Bu fiyattan daha uyguna bu mousepadi alamazsın. İhtiyacın varsa kaçırmaBen de çözemedim bu markalara olan rağbeti