Adobe paramı çaldı nasıl geri alacağım

Aynı siteye baktım ve bunun dışında başka sitelere de baktım dostum cahil sanma beni araştırdım hepsini. Yoktu iptal seçeneği.
Gözünden kaçmış olabilir dostum çünkü daha geçen hafta arkadaşım için sanal kartla alıp direkt iptal edip öyle verdim hesabı.

Para uçtu.. :)

Başlığa haykırdım, affet. Amazon da bana aynısını yapmıştı. :D

iptal yoksa para yüklemeseydin keşke

7 günlük deneme süresi açtım açtığım zaman kartta para yoktu bu yüzden bedavaya 7 gün kullanacaktım ama deneme sürümündeyken hiç bir şekilde ödemeyi iptal edemedim. Otomatik iptal olmuştur diye peşini bıraktım kartıma az önce para yükledim ve 200TLyi anında adobe çekti. Paramı nasıl geri alabilirim uçtu mu bu para?
senin hatan

Neyse artık para uçtu gidecek olan 200tl olsun. uğraşmaya üşendim açıkçası 200tl için 4-5 günde dönüş yapıyorlarmış.

Papara'dan tek kullanımlık sanal kart kullanın bu tarz deneme ürünlerinde.

Düzenleme: arkadaşlar geçen ay iptal ettim hala paparamdan zorla para almaya çalışıyor hesabımdan iptal ettim kayıtlı değil şuan fakat 2 gündür bakiyen yetersiz adobe after effects harcaması gerçekleştirilemedi diyor ben bu karta para yüklediğim gibi uçacak bu para

Düzenleme: arkadaşlar geçen ay iptal ettim hala paparamdan zorla para almaya çalışıyor hesabımdan iptal ettim kayıtlı değil şuan fakat 2 gündür bakiyen yetersiz adobe after effects harcaması gerçekleştirilemedi diyor ben bu karta para yüklediğim gibi uçacak bu para
hocam nasıl iptal ettin lütfen güncelleme yap

Papara'da kartını seçtiğinde aboneliklerin gözüküyor. Oradan istediğin aboneliği kapatabiliyorsun.
ziraaten aldım nide abonelik bitmeden iptal et dedim zaten boyle sacma bir sistem görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri