_AhmeT_-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 517
abartıyo gibi olcak ama knk başka varmı?istiyorsan xm2we de alabilirsin
abartıyo gibi olcak ama knk başka varmı?istiyorsan xm2we de alabilirsin
yüksek performans modu falan var hocam yazılımda o mod açık mı acabacobra kullanan oglum, 4k oldugu icin m3 4k yi kullanamk istedi. ne ile test etti bilmiyorum ama 2000hz nin uzerini gormedigini soyledi bir de cobradan sonra eline buyuk geldigini soylemesine ragmen icerde m3 4k ile volarant atiyo.
sanirim cobrayi bana itelicek.
benim hala favorum ninjitsu sora. reciever elimde unufak olmasina ragmen, o hafiflik ve sorunsuzluk beni benden aliyo.
50 gr alti kullanana ne versen yemiyo sanirim
beni alabartıyo gibi olcak ama knk başka varmı?
valla evde bir sürü mouse var burdanda alim biraz kullanıyom hoşuma gidiyo hepsideyüksek performans modu falan var hocam yazılımda o mod açık mı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beni al
delux m800 var da alma ben alcam haftayavalla evde bir sürü mouse var burdanda alim biraz kullanıyom hoşuma gidiyo hepside
seni boşverde başka varmı attıklarından
o bu değilde ben bunları tek tek alıyom toplu alınca acaba indirim olursa biraz daha alimdelux m800 var da alma ben alcam haftaya
connectgamede başka yok m3 4k m800 pro ve endgame mouseleri başka modeller indirime girse bende alıcamda mesela op1we indirime girse alırdımvalla evde bir sürü mouse var burdanda alim biraz kullanıyom hoşuma gidiyo hepside
seni boşverde başka varmı attıklarından
bi tanede bana hediye alsanao bu değilde ben bunları tek tek alıyom toplu alınca acaba indirim olursa biraz daha alim
Olmuyo sanırım.o bu değilde ben bunları tek tek alıyom toplu alınca acaba indirim olursa biraz daha alim
bi al dene bakayım ben fark olacağına inanıyorum pad var pad var 500 tl çok parada değil aslındaMousepad iyi midir hiç kaliteli mousepad kullanmadım ciddi fark var mı ? Klasse kullanıyorum.
connectgamede başka yok m3 4k m800 pro ve endgame mouseleri başka modeller indirime girse bende alıcamda mesela op1we indirime girse alırdım
mousepad almayı düşünür müsün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi tanede bana hediye alsana
klasseyi ben pek sevmiyorum ya longteng vardı zowie gtfx e geçtim rahatladımAlıntıyı görüntüle
ona gerek yok kral ev dolu joker in bütün çakma gerçek mouse padleriyle doldu ev ha orjinal iyi mouse padin varmı diyosan
bu var
karta para atınca bakarım bi araklasseyi ben pek sevmiyorum ya longteng vardı zowie gtfx e geçtim rahatladım
hocam işin nekarta para atınca bakarım bi ara
bu günkü eksiler 8600 TL oldu steamden aldığım oyunlar hariç