bi tane video izlemiştim driverin algılaması için bilgisayarı ingilizce diline getirmek gerekiyormuşarkadaşlar bu tip bir mouse ilk defa aldım netten driver indirdim algılamıyor nasıl çalıştırıcam bu mouseyi sadece bluetooth ile bağlanabildim şimdi ona da bağlanamıyorum gülünç bir durum ama yardım rica ediyorum
Not dil seçeneğini ing amerikada yaptım
mouse m3 4k
yaptım o dil seçeneğini de işe yaramadı usb taktım kasaya ucunuda mouseye )bi tane video izlemiştim driverin algılaması için bilgisayarı ingilizce diline getirmek gerekiyormuş
h.obende dayanamadım bu üçünü aldım..
videoda çözüm varkafayı yicem ya algılamıyor bir türlü mouse ve programı yok mu çözümünü bilen
bu linkten indirdim programıDARMOSHARK-M3-4K驱动下载 - Darmoshark 是Motospeed电竞旗下专注高端市场的游戏外设品牌
www.darmoshark.cn
Öncelikle başka bilgisayarda dener misin? En azından sorun senin bilgisayar da mı anlayalım.kafayı yicem ya algılamıyor bir türlü mouse ve programı yok mu çözümünü bilen
bu linkten indirdim programıDARMOSHARK-M3-4K驱动下载 - Darmoshark 是Motospeed电竞旗下专注高端市场的游戏外设品牌
www.darmoshark.cn
kendi kendine düzeldi, algılaması baya uzun sürdü niyeyse teşekkür ederim yine de...Öncelikle başka bilgisayarda dener misin? En azından sorun senin bilgisayar da mı anlayalım.
hayırlı olsun dostum ben şahsen her mouse değiştirdiğimde ilk başta garip gelsede zamanla alıştım bence sende alışırsınArkadaşlar epey uzun zamandır Logitech G102 kullanıyorum, mouse gibi aksesuarlara fazla para vermeye karşıydım. Bu başlığında gazıyla Darmoshark M3 4K aldım. Biraz büyük G102'ye göre ama alışma problemi olur mu? Elime büyük gelir mi? Endgame Gear MX2we alacaktım biraz daha küçük ancak 4K falan farklı bir teknoloji sanırsam, burada da en fazla M3 4K önerildiği için ben de onu aldım. İşlemcim 5600...