altta ortaki yuvarlağı en sağa alıp driverda 4k ya alacaksın. Driveri direk sitesinde kendine özel olarak var.
Ağırlık : Net ağırlık 65±3GM3 4k kaç gram acaba
bende deathadder v2den geçeceğim bakalım nasıl olacakAğırlık : Net ağırlık 65±3G
Razer Basilisk v2' den geçince aşırı hafif geldi elime. Kalitesizmiş gibi hissettim o yüzden.
Birde bu mouse altındaki RPT tuşu ne işe yarıyor bilen var mı?
hz ayarıAğırlık : Net ağırlık 65±3G
Razer Basilisk v2' den geçince aşırı hafif geldi elime. Kalitesizmiş gibi hissettim o yüzden.
Fare ile bilgisayar arasındaki bilgi alış-verişinin ne sıklıkla yapıldığını gösterir. Yani fareyi her hareket ettirdiğinizde bilgisayar ekranında imlecin tepkimeye verdiği cevabın hızıdır.Ağırlık : Net ağırlık 65±3G
alacaksın o padiAlıntıyı görüntüle
allah belasını vermesin kanıma giriyo gece gece yemek yemeye gitcekdim bi bakim dedim bunu gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
o yüzden 2 farklı kanal aç birinde çocuklara yönelik diğerinde kendine uygun yap
link atsanaalacaksın o padi
link atsana
hz test yapar mısınızEvet m3 4k geldi ve skatez konusunda baya iyilermiş atack shark kulanmaya başlamışrım 49 gr lik bir mouse dan daha iyi olması şaşırdı almayanlar yada düşünenler alsın 18 cm bir birey için çok iyi v3 pro kulanan insandan bir tavsiye sadece.