J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
otistik hakaret değil bir hastalıktır efenim.adamın problemini çözüyorum hakaret ediyosunuz
otistik hakaret değil bir hastalıktır efenim.adamın problemini çözüyorum hakaret ediyosunuz
Bir başkasının değerlerine böyle aptalca yorumlar yapman acizliğini ifade eder. İster müslüman ol ister olma saygı duymak zorundasın.allah yok kuran da kutsal bir kitap değil dostum sorun çözüldü
sanki allaha sövdüm ne bu tripler allah yok demişim şimdi şöyle açıklayayım sen allah var diyebiliyorsan ben de allah yok diyebilirim çünkü sen allah var diyerek zaten diğer tüm dinlere yalan uydurma demiş oluyorsun ben bunu 1 din için yapınca saygısızlık oluyor öyle mi? hiç kitabını okudun mu? kuran müslüman olmayanlara küfür ediyorBir başkasının değerlerine böyle aptalca yorumlar yapman acizliğini ifade eder. İster müslüman ol ister olma saygı duymak zorundasın.
Konudaki en mantıklı yorumotistik
Allah yok demen saygısızlık zaten? Anlamıyorsun sanırım. Diğer dinlere yalan uydurma diyen olmadı? Hristiyanlık ve yahudilik de zamanında hak dinlerdi ve o dinler de Allah'ü Teala tarafından gönderildi. Küfür falan da etmiyor ayrıyeten. Kuran-ı Kerim'i de okudum ayrıca. Hiçbir şekilde İslamiyete laf etmeden duramıyorsunuz değil mi?sanki allaha sövdüm ne bu tripler allah yok demişim şimdi şöyle açıklayayım sen allah var diyebiliyorsan ben de allah yok diyebilirim çünkü sen allah var diyerek zaten diğer tüm dinlere yalan uydurma demiş oluyorsun ben bunu 1 din için yapınca saygısızlık oluyor öyle mi? hiç kitabını okudun mu? kuran müslüman olmayanlara küfür ediyor
1. benim inancımda allah yok ve diyorum ki allah diye bir tanrı gerçek değil senin inancında var sen de böyle bir tanrı bizi yarattı din yolladı vs. diyosun ortada bir saygısızlık yok, zaten ikimiz de farklı görüşlere inanıyosak ve ikimiz de bunu dile getiriyorsak ortada zıtlık durumu olur bunun olmaması için bir tarafın konuşması bir tarafın susması lazım yani sen allah var diyerek zaten benim uydurma, yalan, gerçek olmayan bir şeye inandığımı söylemiş oluyorsun bu neden saygısızlık değilse allah yok demek de o kadar saygısızlık değildirAllah yok demen saygısızlık zaten? Anlamıyorsun sanırım. Diğer dinlere yalan uydurma diyen olmadı? Hristiyanlık ve yahudilik de zamanında hak dinlerdi ve o dinler de Allah'ü Teala tarafından gönderildi. Küfür falan da etmiyor ayrıyeten. Kuran-ı Kerim'i de okudum ayrıca. Hiçbir şekilde İslamiyete laf etmeden duramıyorsunuz değil mi?
Zamanında kelimesinin anlamını bilmiyorsun galiba? (Diğer dinlerden kastım hristiyanlık ve yahudiliktir.)2. diğer dinlere uydurma değil gerçek diyosan o zaman o dine inanıyosun ve islama uydurma diyosun bi tık çelişkili oldu bu dünyada sadece 3 tane din yok bunu da hatırlatmak isterim
İlk yorumunda dalga geçtiğin apaçık belli bu da saygısızlığa giriyor?1. benim inancımda allah yok ve diyorum ki allah diye bir tanrı gerçek değil senin inancında var sen de böyle bir tanrı bizi yarattı din yolladı vs. diyosun ortada bir saygısızlık yok, zaten ikimiz de farklı görüşlere inanıyosak ve ikimiz de bunu dile getiriyorsak ortada zıtlık durumu olur bunun olmaması için bir tarafın konuşması bir tarafın susması lazım yani sen allah var diyerek zaten benim uydurma, yalan, gerçek olmayan bir şeye inandığımı söylemiş oluyorsun bu neden saygısızlık değilse allah yok demek de o kadar saygısızlık değildir
Kur'an -ı Kerim'de durduk yere insanlara bırakın küfretmeyi laf bile etmez. Kötüler. Zaten dini hoşgörü ile kabul etmeyip üstüne şiddet ile karşılık verenleri kötülemesi gayet normal.3. kuranda kafirlere edilen küfürler diye googleda aratsan bile karşına çıkar
Konuyu açan arkadaş bir müslüman ve gayet normal bir şekilde soru soruyor. Sen ise dalga geçerek sadece yorum kirliliği yapıyorsun.4.islamiyete durduk yere laf etmedim arkadaş kuran üzerine yemin ettiği için çok paniklemişti ben de dinin uydurma olabileceğini de düşünmesi için bir ön ayak oldum
dostumZamanında kelimesinin anlamını bilmiyorsun galiba? (Diğer dinlerden kastım hristiyanlık ve yahudiliktir.)
senin için allahın olmaması sadece şaka öyle mi son derece ciddi yazdım allah yok bundan dolayı kuranıkerim tanrı kelami bir kitap değil(bence, benim inandığım görüşe göre, benim kanaatimce umarım uyarı yememek için yeterlidir bunları söylemem) ve bundan dolayı korkmana gerek yok konu sahibi dikkate alır almaz orası beni ilgilendirmezİlk yorumunda dalga geçtiğin apaçık belli bu da saygısızlığa giriyor?
sen benim dediğimi yapıp googleda arattın mı hala konuşuyosun kanka senin kutsal kitabında tanrı tarafından yollanmış kitabında geçiyor diyorum en azından açıp bir kontrol etseydin hiç bakmadan cahil cahil konuşmaya devam ediyosun kuranda yazıyor ama sen yazmıyor diyorsun git bi bak önceKur'an -ı Kerim'de durduk yere insanlara bırakın küfretmeyi laf bile etmez. Kötüler. Zaten dini hoşgörü ile kabul etmeyip üstüne şiddet ile karşılık verenleri kötülemesi gayet normal.
Kardeşim hatanı kabullenmemekle beraber haksızlığını bana yüklemeye çalışıyorsun. O adamın inançsız birinin cevabını istemediği belli dini hakkı ile öğrenen kişilerin cevabını istiyor. Bu konuya girip o kişiye rahatsızlık vermek dışında yaptığın bir eylem yok.dostum Alıntıyı görüntülebu laftan yola çıkarak yazdım onu diğer dinleri yalanlamıyorsan inanıyorsun demektir inanmıyorsan birisi bunları uydurmuş diyosundur
Post automatically merged:
senin için allahın olmaması sadece şaka öyle mi son derece ciddi yazdım allah yok bundan dolayı kuranıkerim tanrı kelami bir kitap değil ve bundan dolayı korkmana gerek yok konu sahibi dikkate alır almaz orası beni ilgilendirmez
o zaman verilen ceza farklı inançlara saygısızlık olmaz olsa olsa konuyla alakasız mesajdan olurdu dediğine göre yine haklıyım süresiz 2 uyarı puanı hak etmedimKardeşim hatanı kabullenmemekle beraber haksızlığını bana yüklemeye çalışıyorsun. O adamın inançsız birinin cevabını istemediği belli dini hakkı ile öğrenen kişilerin cevabını istiyor. Bu konuya girip o kişiye rahatsızlık vermek dışında yaptığın bir eylem yok.
Ceza ile alakalı bir şey söylemedim. Kendine haklı diyorsan akli dengen yerinde değildir.o zaman verilen ceza farklı inançlara saygısızlık olmaz olsa olsa konuyla alakasız mesajdan olurdu dediğine göre yine haklıyım süresiz 2 uyarı puanı hak etmedim