- Reaksiyon skoru
- 136
Merhaba arkadaşlar elimde ryzen 5 3550H 8gb ram GTX 1650 mobile ekran kartlı 60 Hz ekranlı bir laptop var her oyunda 60 FPS alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler.
LoL de o ayar kapalı yine de 60 FPS alıyorumOyunlarda VSYCN diğer adı ile "dikey senkranizasyon" ayarını kapatmalısın. Görüntü ayarları kısmında bulunur bu ayar.
ekran yenileme hızı var onu 60 yapmısısndır sınırsıza al ama donanımı iyi olan pclerde lolde sınırsıza alınca drop yiyoLoL de o ayar kapalı yine de 60 FPS alıyorum
oyunlarda v-sync veya dikey eşitleme var onu devre dışı bırak ve bazı oyunlarda fps seçeneği var 30-60-90-120-144 gibi öyle bir seçenek var ise sınırsız seçeneğini seçMerhaba arkadaşlar elimde ryzen 5 3550H 8gb ram GTX 1650 mobile ekran kartlı 60 Hz ekranlı bir laptop var her oyunda 60 FPS alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler.
Hiçbir şey değişmiyoroyunlarda v-sync veya dikey eşitleme var onu devre dışı bırak ve bazı oyunlarda fps seçeneği var 30-60-90-120-144 gibi öyle bir seçenek var ise sınırsız seçeneğini seç
Ekran Hz 60 ekran Hz 60 diye tüm oyunlar Maximum 60 FPS mi verecekekran yenileme hızı var onu 60 yapmısısndır sınırsıza al ama donanımı iyi olan pclerde lolde sınırsıza alınca drop yiyo
yeni laptopumda lolu ilk actıgımda baya fps alıyodm ama drop yiyodum 144 e eşitledim ekranın hzsiyle aynı olması lazım sonra duzeliyo
duzelmezse baska cozum bilmiyorum
hmm peki gözden kaçırdığın bir ayar olabilrimi ve oynadığın oyunlar nelerdirHiçbir şey değişmiyor
LoL ve pes 13 oynuyor şuan için ve 60 FPS alıyorum sadece ekran Hz 60 ondan olma durumu var mıhmm peki gözden kaçırdığın bir ayar olabilrimi ve oynadığın oyunlar nelerdir
tüm oyunlarda deildir lole baglıdır benceHiçbir şey değişmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran Hz 60 ekran Hz 60 diye tüm oyunlar Maximum 60 FPS mi verecek
Nvidia ayarlarını internetten bakarak performans olacak şekilde yaptımtüm oyunlarda deildir lole baglıdır bence
nvidia ayarlarından baksana bi ayarlara
nvidia denetim masasında 3d ayarlarından düşey senkronizasyon ayarlarıyla oyna bi değiştir nolcak deneNvidia ayarlarını internetten bakarak performans olacak şekilde yaptım
Ekran hızım 60 zaten 75 90 değil ki olamazda üst seçenek yok yaninvidia denetim masasında 3d ayarlarından düşey senkronizasyon ayarlarıyla oyna bi değiştir nolcak dene
bir de karakter ana hatlarını kapat belki fps artar
ekran yenileme hııznı 75 ya da 90 yapınca da 60 mı oluyo max
tmm da onu sınırsıza alman lazımEkran hızım 60 zaten 75 90 değil ki