HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,003
Ürünü daha uyguna almak için kod kullanmaktan içeri atacaklarDava ne alaka, çözemedim. Hangi suçtan dava edecekler
Ürünü daha uyguna almak için kod kullanmaktan içeri atacaklarDava ne alaka, çözemedim. Hangi suçtan dava edecekler
Neler düşürdün usta soylesene az bizede5 tane ürün aldım 3ünün faturası kesildi. Dava mava bir cacık olmaz.![]()
Genel olarak soruyorsan bence alınmaz, ben masaüstücüyüm. İstisnalar hariç.Laptop alınır mı hocam
Yeni hesaptan aldım satıcı ilə görüştum onayladı SİPARİSİ saat 4'de kadar kargoya verilecek iptal yemez iseBilgisayar üzerinden emülatör+VPN kullanarak yap. Ben o şekilde yaptım. Bilgisayardan yapamayacak durumdaysan aşağıdaki yöntemi dene.
İnşallah yemez, acı dolu 3 saatte başarılar.Yeni hesaptan aldım satıcı ilə görüştum onayladı SİPARİSİ saat 4'de kadar kargoya verilecek iptal yemez ise![]()
Yemin ediyorum çoluk çocukla nelerle uğraşıyoruz.Ürünü daha uyguna almak için kod kullanmaktan içeri atacaklar![]()
1 tane yazıcı 2 tane akıllı bileklik 2 tane blenderNeler düşürdün usta soylesene az bizede![]()
hangi satıcıYeni hesaptan aldım satıcı ilə görüştum onayladı SİPARİSİ saat 4'de kadar kargoya verilecek iptal yemez isesizi gördukçe dayanamadim açtım yeni hesap
![]()
Aynen ama bu sufer hazırlanıyor oldu digəri olmadan iptal yediİnşallah yemez, acı dolu 3 saatte başarılar.![]()
Benimkiler hiç hazırlanıyora geçmedi, direkt kargolandı oldu.Aynen ama bu sufer hazırlanıyor oldu digəri olmadan iptal yedi![]()
Bende gözükmüyor, yeni hesaplara uygun değil misepette yukarda 100 TL (uygula) butonu var ona basıyosun