❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben akşam para yüklicem alıcam yarın kargoya verilene kadar iptal olur mu sizce
50EB4AB5-7EE9-468F-946A-C8C8F41CEE24.png

f710 gamepad 360 TL'ye geliyor bn f310 u 550tl ye almıştım babamda kartı vermedi biyolojiden 39 aldım diye ihtiyacı olan alsın :(

Arkadaşlar sabah,öğle denediğim zaman olmuyordu hata veriyordu simdi denedim oldu istədim satıcıyla görüşdüm 10 dk da kargoya verildi
IMG_20231107_163922.jpg

Evde ne kadar telefonla varsa aldım başka Bluestacks yada Nox ile nasıl yapılıyor?

Trendyol dan aldığım ürünlerin kargoya verilmesini beklerken ben.
indir.jpg

Mevzuya uyandıranlarda senin gibi canlı desteğe yazanlar. İllaki uyanacaklardı ama siz erkene çektiniz. Şikayet etme niyetiyle yazdın demedim ama her ne olursa olsun bu konuyla ilgili birşeyler yazman onların inceleme altına almasına sebep olucaktı nitekim başardınız helal olsun.
Siparişler iptal edilmeye başlandığında canlı desteğe sadece siparişimin neden iptal edildiğini yazdım onlarda kullandığınız promosyon azerbaycan a uygundur dediler adamlar mevzuya zaten ayıkmıştı yoksa bende sipariş verdim ne kafa açtın işine bak

1699364703904.png

Sabah aldığım ürün verilmiş kargoya

Siparişler iptal edilmeye başlandığında canlı desteğe sadece siparişimin neden iptal edildiğini yazdım onlarda kullandığınız promosyon azerbaycan a uygundur dediler adamlar mevzuya zaten ayıkmıştı yoksa bende sipariş verdim ne kafa açtın işine bak
Deseydin niye Türkiye yede yapılmıyor diye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye