metekr2828
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
ben akşam para yüklicem alıcam yarın kargoya verilene kadar iptal olur mu sizce
Babam kartı vermiyor, neymiş efendim biyolojiden 39 almışımf710 gamepad 360 TL'ye geliyor bn f310 u 550tl ye almıştım babamda kartı vermedi biyolojiden 39 aldım diye ihtiyacı olan alsın![]()
Siparişler iptal edilmeye başlandığında canlı desteğe sadece siparişimin neden iptal edildiğini yazdım onlarda kullandığınız promosyon azerbaycan a uygundur dediler adamlar mevzuya zaten ayıkmıştı yoksa bende sipariş verdim ne kafa açtın işine bakMevzuya uyandıranlarda senin gibi canlı desteğe yazanlar. İllaki uyanacaklardı ama siz erkene çektiniz. Şikayet etme niyetiyle yazdın demedim ama her ne olursa olsun bu konuyla ilgili birşeyler yazman onların inceleme altına almasına sebep olucaktı nitekim başardınız helal olsun.
akşama sipariş versen de iptal yer kargoya yarın çıkacağı için ama gene de dene şansınıben akşam para yüklicem alıcam yarın kargoya verilene kadar iptal olur mu sizce Alıntıyı görüntüle
Deseydin niye Türkiye yede yapılmıyor diyeSiparişler iptal edilmeye başlandığında canlı desteğe sadece siparişimin neden iptal edildiğini yazdım onlarda kullandığınız promosyon azerbaycan a uygundur dediler adamlar mevzuya zaten ayıkmıştı yoksa bende sipariş verdim ne kafa açtın işine bak