❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim dün kargoyu vermediler iade gidecek dediler ama dün kargo hareketlerine baktım yarın tekrar dağıtıma çıkarılacak diyor ümit varmıdır sizce. Aras Kargo

Benim dün kargoyu vermediler iade gidecek dediler ama dün kargo hareketlerine baktım yarın tekrar dağıtıma çıkarılacak diyor ümit varmıdır sizce. Aras Kargo
Arasla gelen siparişim yok hiç ama bir umuttur yaşamak. Trendyol express olan dağıtımda 1 saattir. Kuzey Tekinoğlu gibi bekliyorum balkonda 😂

Ekler

• indir (1).jpeg
    indir (1).jpeg
    4.4 KB · Hit: 90
Anlık ben 😂

Teknosa aras kargo teslim alındı.

Ekler

• IMG_20231110_093847-01.jpeg
    IMG_20231110_093847-01.jpeg
    2.6 MB · Hit: 158
Tedirginlik yaşayanlar boşa tedirgin olmasın kimse bir şey yapamaz. Kapıya gelen kargoyu da vereni bilmem ne. Alabilen alsın. Yok davaymış da bilmem ne saçma ***** yorumlar görüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mpsb
Beyler dün ürünü teslim aldım. Temassız kod vs vs. ile ilgili mesaj bugün geldi. Noluyor anlamadım. Trendyol express`te de halen daha şubede olarak gözüküyor. Geri almaya falan mı geliyolar anlamadım.

Yok kanka teslim alanı dışında olduğunuz için teslim edemedik yazıcak nerden bildiğimi sorma 🤠

Ekler

• IMG_20231110_095820.jpg
    IMG_20231110_095820.jpg
    355.4 KB · Hit: 237
Dün kargom geldi. Akşam 9 da yurt içi teslim etti. Trendyol expresstekiler hala iade vs bişey yazmıyor. Bakalım sonuç nolacak.

Edit: Trendyol express 1 'ini dağıtıma çıkardı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri