❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bugün teslim edilen ürünlerden hiç geri istenilen oldu mu. Ona göre paketi 2-3 gün açmiyim geri isterlerse.

Gelmeyip iade olanlar haline şükretsin. Benim ürünü dün akşam 21.00'da teslim etmişler ama bana öyle bir ürün gelmedi. Aradım şubede de yokmuş, teslim ettik diyorlar. Galiba birisine 2'li monitör kolu ısmarlamış oldum. :monkahmm: (TY Express)

Son düzenleme:
benim kulaklık istanbuldan olduğum yere geldi şubede iade işlemi başladı şimdi geri gitmiş :D ücreti de işlem bitince iade ederler heralde

Arkadaşlar selam, benim aldığım ürün dün gelmişti. Bugün ben evde yokken kargocu gelip ürünü firmanın geri talep ettiğini söylemiş ve ürünü geri istemiş. Böyle bir şey başına gelen var mı?

2 monitörün yoksa söyle monitör de yollayayım. :peepokalp:
İkinci monitörü yollucaksan masa da almamız lazım masam yetmiyor iki monitöre ❤️😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam, benim aldığım ürün dün gelmişti. Bugün ben evde yokken kargocu gelip ürünü firmanın geri talep ettiğini söylemiş ve ürünü geri istemiş. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Böyle bir durumda asla geri vermeyin trendyolun maili kanun değildir yasal belgeyle gelirler almaya o zaman verin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri