❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Faturanızdaki eksik bilgiler giderilecek ve güncellenecek bu durum bu hafta tamamlanmış olur.

Bu konuda yoğunluk var dedi müşteri hizmetleri gün veremem ama bu hafta içinde tamamlanmış olur bilgisini verdi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne olur olmaz ek olarak talep kısmına 2 imei nin de olmasını istedim bakalım olacak mı umarım dikkate alınır.GSB yi aradığımda 2 imeinın olması daha sağlıklı olur dedi.
hocam sizin faturada yazıldı mı yoksa yazmadan mı başvurdunuz bakanlığa?

bende aynı problemi yaşıyorum 13 kasımda samsung a34 aldım ertesi gün teslim edildi fatura kargoya verildiği gibi yüklenmişti imei yazmıyor mh iletişime geçtim yazıcaz diyorlar cumartesiye kadar bekleyin söylendi ama hala gelişme yok @Abdullah Hacıgül yardım edermisin.
aynı sorunu bende yaşıyorum belki sorunu yaşayan herkes yazarsa, daha çok konuşulursa birşeyler yaparlar belki. Benimde faturamda düzenleme daha yapılmadı

Telefonların çift simli olup olmadığını denetleyemezler bence

Telefonların çift simli olup olmadığını denetleyemezler bence
hangi cihazların çift imei ye sahip olduğunu bulması zor değil. Başvuruyu inceleyen kişi bilgili ise direk anlayabilir

merhaba herkese kolay gelsin. geçen haftadan beri bende uğraşıyorum sırf bunun içinde üye oldum. dün tekrar yazdım ve görüşmeden sonra bana aşağıdaki e postayı attılar. sanki telefon imeisini öğrenmek istiyorum gibi alakasız bir cevap geldi.

Alıntıyı görüntüle
Aynısını bana da yaptılar ne anlıyorlar hiç anlamıyorum ya

Şimdi konuştum faturanın mail olarak geleceğini söylediler.

Ekran görüntüsü 2023-11-21 134902.png

Tekrar aradım şimdi çalışmalar devam ediyor,fatura sitede gözükür dedi.
Merak ettiğim şey çift IMEI mi işliyorlar acaba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sormayı unuttum :(

ben 1 haftadır bekliyorum yazınca da dalga geçer gibi 72 saat içinde kesin çözülecek diyorlar firma rezil temsilciler firmadan daha rezil 10 kişiden 9 u bilgisiz insanlar yordular gerçekten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri