çift imeiyi sordum işlemezler sanırım dediMerak ettiğim şey çift IMEI mi işliyorlar acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sormayı unuttum![]()
çift imeiyi sordum işlemezler sanırım dediMerak ettiğim şey çift IMEI mi işliyorlar acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sormayı unuttum![]()
çift imeiyi sordum işlemezler sanırım dedi
O 3 günlük süreyi vereli 1 hafta oldu hala bir gelişme yok.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde geri dönüş aldım bende bu temsilci baya içimi rahatlattı yani
Mailin bugün geliceğini zannetmiyorum zaten ama 2 İMEİ nin de faturada buluncağını söylemesi konusunda dedim.O 3 günlük süreyi vereli 1 hafta oldu hala bir gelişme yok.
Genelde tek imei yazıyorlar ama ben ekstra not eklettim 2 imeinin de olmasını istiyorum diyeMailin bugün geliceğini zannetmiyorum zaten ama 2 İMEİ nin de faturada buluncağını söylemesi konusunda dedim.
H.o n11 yazıyor. Temmuzda aldığım s20fe de kimlik,IMEI vs hepsi yazıyor faturadaN11 den 1000 TL lik hediye ceki yakaladim o sekilde fiyati 9499 TL ye geldi, birde ordan aldim. Faturaya imei yaziliyor dediler. Bekliyorum bakalim artik hangisi once fatura keserse onu kullanicaz. Amazonlada gorustum telefonda bu hafta hallediler dedi ama pek guven vermiyor artik.
1 hafta kovaladım kuponları yaşamamıştım şanslıymışsinnN11 den 1000 TL lik hediye ceki yakaladim o sekilde fiyati 9499 TL ye geldi, birde ordan aldim. Faturaya imei yaziliyor dediler. Bekliyorum bakalim artik hangisi once fatura keserse onu kullanicaz. Amazonlada gorustum telefonda bu hafta hallediler dedi ama pek guven vermiyor artik.
@mehmetali-001H.o n11 yazıyor. Temmuzda aldığım s20fe de kimlik,IMEI vs hepsi yazıyor faturada
Nasıl alabildin? Bende almaya çalıştım ancak yoğunluk var bekleyin diyordu sürekli sonra kupon bitiyordu bu 15 saniye içerisinde oluyor bu aradaTesekkur ederim. Takip etmek isteyen olursa kupon vermeye devam ediliyor. genelde saat 16:00 da verdikleri kuponlarda 1000TL lik kupon oluyor. Toplam 5 tane var, o yuzden almak isteyen varsa hizli davranmasi lazim. ben dun uygulamadan alamadim, bugun bilgisayardan aldim.