8 gönderilirse iade edilir şansKimse ürünün 1 yıldız yorumuna bakmamış, 16 GB yazmasına rağmen 8 GB gönderiyorlarmış.
Satıcı gönderici amazondu, birde bu ürünü satan techburada satıcısı var belki onlar yanlış gönderiyordur. Fakat hem başlık hemde açıklamalar 16 gb.Kimse ürünün 1 yıldız yorumuna bakmamış, 16 GB yazmasına rağmen 8 GB gönderiyorlarmış.
2 tane almıştım 2x16 şeklinde 2x8 göndermişler iade talebi oluşturacağım2 tane aldım. şuan kullandığım ballistix 2x8'leri de satarım artık muhtemelen
Ben de 2 adet aldım. Kargo gelmiş. Yoldayım eve geçiyorum. Eğer 2x8 ise ben de iade edeceğim. Muhtemelen öyle2 tane almıştım 2x16 şeklinde 2x8 göndermişler iade talebi oluşturacağım
Ramlerin paketini açıp baktınız mı hocam? Kutusunun üzerinde ben bellek miktarı ile ilgili bir yazı görmedim de. İade sorun olur diye de açmak istemedim masanın üstünde duruyorlar öylece2x8 gelmiş. Fiyasko yine.
2x8 gelmiş. Fiyasko yine.
Hocam 8 GB olduğunu gösteren yerden etiketini, kutusunu vb. fotoğraf çekebilir misiniz? Benimki pazartesiye kalacak, eğer öyleyse hiç kargoyu teslim almadan göndereyim diyorum. Ramlar da cl16 ymış. Amazon Un aşağıda özelliklerinde yazıyor.2 tane almıştım 2x16 şeklinde 2x8 göndermişler iade talebi oluşturacağım
Kral bi çifti @Pedsumantent e sat ihtiyacı varmış
Ahımı aldın olum skwkdksskskkUsta valla nazar değdi, biliyordum böyle olacağını![]()
Hocam 8 lik mi geldi sana daUsta valla nazar değdi, biliyordum böyle olacağını![]()
Dağıtımda şuan, bugün belli olacakHocam 8 lik mi geldi sana da