Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,644
Kuzenine sorsana bi alışveriş geçmişi olmuş mu?Bana pek dolandırıcı gibi gelmemişti mağazaları falan var yalan değilse storylerhesap 1 yıl önce kurulmuş ve 3 isim değiştirmiş biraz şüpheli
ama kuzenim filan takip ediyo belki güvenilir
sorarımKuzenine sorsana bi alışveriş geçmişi olmuş mu?Bana pek dolandırıcı gibi gelmemişti mağazaları falan var yalan değilse storyler
Bir dahakine yaparım.Haber bekliyorum kuzenden.sorarım
https://www.instagram.com/flawwear/ tavsiyem burdan alışveriş yapman
yapmamış :/Bir dahakine yaparım.Haber bekliyorum kuzenden.
Ulan dolandırıldım galiba kafama tüküriyim story atıyolar hala dönmüyolar dm den ilk soruma döndüler oysayapmamış :/
hocam shopierden aldıysanız iletişime geçin iade ederler veya mağazayı kapatırlarUlan dolandırıldım galiba kafama tüküriyim story atıyolar hala dönmüyolar dm den ilk soruma döndüler oysa
Atayım hocam.hocam shopierden aldıysanız iletişime geçin iade ederler veya mağazayı kapatırlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
shopiere mail atın dönerler
Kanka sen niye tribe girdinki? Shopierde dolandıramazlar zaten.Beyler son durumdan bahsediyorum.İnstadan döndüler bana gecikmesinin sebebi barkod hatası vermesiymiş.Sipariş no falan attım.Siparişimin ss ini attı bana onayladım her neyse salı günü geldi kargo fakat benim sipariş ettiğim ürün değildi yanlış yollamışlar.Tekrar ulaştım Faturamı sipariş no yu falan ne istedilerse yolladım ürünün fotoğrafıyla beraber şimdi geri dönüş bekliyorum.
hizmet kötü.Kanka sen niye tribe girdinki? Shopierde dolandıramazlar zaten.