İnstadan kıyafet aldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hesap 1 yıl önce kurulmuş ve 3 isim değiştirmiş biraz şüpheli
ama kuzenim filan takip ediyo belki güvenilir
Kuzenine sorsana bi alışveriş geçmişi olmuş mu?Bana pek dolandırıcı gibi gelmemişti mağazaları falan var yalan değilse storyler

Ulan dolandırıldım galiba kafama tüküriyim story atıyolar hala dönmüyolar dm den ilk soruma döndüler oysa
hocam shopierden aldıysanız iletişime geçin iade ederler veya mağazayı kapatırlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

shopiere mail atın dönerler

hocam shopierden aldıysanız iletişime geçin iade ederler veya mağazayı kapatırlar

shopiere mail atın dönerler
Atayım hocam.

biraz daha bekleyeyim yine hareket yok o zaman mail atayım.

Neyse beyler pazartesiye kadar gelişme olmazsa paylaşırım artık.

Beyler son durumdan bahsediyorum.İnstadan döndüler bana gecikmesinin sebebi barkod hatası vermesiymiş.Sipariş no falan attım.Siparişimin ss ini attı bana onayladım her neyse salı günü geldi kargo fakat benim sipariş ettiğim ürün değildi yanlış yollamışlar.Tekrar ulaştım Faturamı sipariş no yu falan ne istedilerse yolladım ürünün fotoğrafıyla beraber şimdi geri dönüş bekliyorum.

Beyler son durumdan bahsediyorum.İnstadan döndüler bana gecikmesinin sebebi barkod hatası vermesiymiş.Sipariş no falan attım.Siparişimin ss ini attı bana onayladım her neyse salı günü geldi kargo fakat benim sipariş ettiğim ürün değildi yanlış yollamışlar.Tekrar ulaştım Faturamı sipariş no yu falan ne istedilerse yolladım ürünün fotoğrafıyla beraber şimdi geri dönüş bekliyorum.
Kanka sen niye tribe girdinki? Shopierde dolandıramazlar zaten.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,702
Üyeler
195,126
Son üye
SAINTlovesyousm
Geri