EA Play BattleField için Yardım

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
Çok iyi oyuncu değilim o yüzden hikayesi ve single-player için hangilerini almalıyım? Birde düz olanı mı yoksa diğerlerini mi? Farkları neler bilmiyorum. Mesela 1. oyun için altta örnek olarak verdim.
Ekran görüntüsü 2023-11-25 193206.png

Ekran görüntüsü 2023-11-25 193227.png

Hacı hikaye için düz versiyonu al ama yarın bı gün online oynayacaksan premium almazsan çok pişman olursun çünkü premium oyunun yarısi demek

Bu arada en altta battlepack diyor bitane fiyatı mi yoksa 20-30 tanesinin fiyatı mi bakar mısın bı

Hacı hikaye için düz versiyonu al ama yarın bı gün online oynayacaksan premium almazsan çok pişman olursun çünkü premium oyunun yarısi demek

Bu arada en altta battlepack diyor bitane fiyatı mi yoksa 20-30 tanesinin fiyatı mi bakar mısın bı
Ekran görüntüsü 2023-11-25 195552.png

böyle farklı olanlar var bu ne oluyor peki?

btf1 300 saat geçiren biri olarak söylüyorum apocalypse paketi harici diğerleri çöp ve bu youn singe playerdan sonra bir anlaı kalmıyor bütün zevki btf1 de hile yok denecek kadar az ve kaliteli serideki tek kaliteli online oyunları olabilir

Alıntıyı görüntüle
böyle farklı olanlar var bu ne oluyor peki?
Bitane fiyatiymis tamam. Csdeki kasalar gibi skin cikiyo icinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

btf1 300 saat geçiren biri olarak söylüyorum apocalypse paketi harici diğerleri çöp ve bu youn singe playerdan sonra bir anlaı kalmıyor bütün zevki btf1 de hile yok denecek kadar az ve kaliteli serideki tek kaliteli online oyunları olabilir
Çöp olur mu hiç kanka birsuru silah var içinde. Ben steam'den 35 liraya aldım herşeyi ama almamış olsaydım eaden hepsini alırdım yani

peki bunlarda offline npc ile oynamak mümkün mü? oyuncu olarak iyi değilim çünkü yeni olmasada eylülde aldım bilgisayarı ve her gün oynayamıyorum. Her seri için hangisini almam gerektiğini söyler misiniz?
@yrdmpls @S H I V A & Emekli Global

peki bunlarda offline npc ile oynamak mümkün mü? oyuncu olarak iyi değilim çünkü yeni olmasada eylülde aldım bilgisayarı ve her gün oynayamıyorum. Her seri için hangisini almam gerektiğini söyler misiniz?
@yrdmpls @S H I V A & Emekli Global
Botlarla oynama diye bişey yok maalesef. Hikayelerini oynayacaksan düz versiyonlarıni alsan yeter

Önce online kısmını dene eger satarsa premium paketlerini alirsin

BF 1 standart sürümünü alma kesinlikle detaylı video istersen bunu izle.

Geri