henüz almadım ama arkadaşın dediğine göre premium alıcam.hangi sürümünü aldınız ben düz sürümünü aldım. Online oynamak istiyorsam hangisini almalıyım?
Hacı hikaye için düz versiyonu al ama yarın bı gün online oynayacaksan premium almazsan çok pişman olursun çünkü premium oyunun yarısi demek
Online oynicaksan al premiumu hikaye için hiç gerek yokhenüz almadım ama arkadaşın dediğine göre premium alıcam.
premium olarak karar kıldımda peki serinin hangilerini alayım? bazıları 2, 3, 4'ü önermiyorOnline oynicaksan al premiumu hikaye için hiç gerek yok
bence hepsi gerekli mesela name of tsar paketi volga nehri tsaritstyn gibi harika haritalar ekliyor gerçekten online tarafı premium suz çöp 250 saat oynayan biri olarak garanti edebilirimÇok iyi oyuncu değilim o yüzden hikayesi ve single-player için hangilerini almalıyım? Birde düz olanı mı yoksa diğerlerini mi? Farkları neler bilmiyorum. Mesela 1. oyun için altta örnek olarak verdim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2 ve 3 zaten online da ölü ben sırf hikaye için alacağımpremium olarak karar kıldımda peki serinin hangilerini alayım? bazıları 2, 3, 4'ü önermiyor
Kanka ben sana şöyle gosteriyimpremium olarak karar kıldımda peki serinin hangilerini alayım? bazıları 2, 3, 4'ü önermiyor
Bunlardan hangisi oluyor? En baştaki apocalypse mi? Senden ricam eğer ea play varsa serilerden hangilerini almalıyım söyleyebilir misin ad olarak? İçeriklerine baksam bile oyunu bilmeyen olarak hangisi daha iyi anlamam mümkün değil.Kanka ben sana şöyle gosteriyim
Bak modern oyun açlığını her zaman doyurabilirsin cod warzone bf 4 ya da CS 2 falan ama daha ilkel bı savaş oyunu aradığın zaman bf 1e kesinlikle ihtiyacın var.
Ben 1 oynuyorum full paket herkese de şiddetle oneriyorum
Kanka şu videoyu birakiyim ben hani 35 liraya steamden direkt full aldım eayi tam bilmiyorum. Yanlış bişey aldırmayın diyorum ama bunlarınn hepsnin tek tek satılması da saçma geldi bana niyeyseBunlardan hangisi oluyor? En baştaki apocalypse mi? Senden ricam eğer ea play varsa serilerden hangilerini almalıyım söyleyebilir misin ad olarak? İçeriklerine baksam bile oyunu bilmeyen olarak hangisi daha iyi anlamam mümkün değil.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kanka ben sana bısey dıyım sen hıc ugrasma steamde oyun 4 dolar suan gec ordan al bence. hersey ıcınde sıkıntısız oynarsın hem oyun saatını başarımları falanda gormus olursun. ben cunku hayatımda eayi hiç kullanmadım pek bilgim yok teknik kısımdaPeki şunu sorucam biz parayla oyunu aldık ya herhangi bir saat kısıtlaması yok değil mi? Bu alttaki sadece üyeler için değil mi?Alıntıyı görüntüle
O 4 dolarligi alirsak online için her şey tam olur mukanka ben sana bısey dıyım sen hıc ugrasma steamde oyun 4 dolar suan gec ordan al bence. hersey ıcınde sıkıntısız oynarsın hem oyun saatını başarımları falanda gormus olursun. ben cunku hayatımda eayi hiç kullanmadım pek bilgim yok teknik kısımda
benide ekle akarız oyunda
https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/
steamden alırsanız o şekilde tas tamam olur hepsi ondan eminimO 4 dolarligi alirsak online için her şey tam olur mu