❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

grup olarak almak isteyen varsa yazsın 5 cihaz 1 yıl ya da 10 cihaz 1 yıl ya da 2 yıl olacak şekilde alırsak 2 cihazlık alabilirim

Son düzenleme:
Grup olarak alırsak ödeme işlemi nasıl olacak
önce biri 230 tl ye alıcak sonra ona kaç tl ödemen gerekiyorsa o parayı atacaksın oda sana keyi verecek daha önce yapmadım ama böyle yapıyorlardır heralde

Alsak sonra kullanabiliyor muyuz? şuan norton var

önce biri 230 TL ye alıcak sonra ona kaç TL ödemen gerekiyorsa o parayı atacaksın oda sana keyi verecek daha önce yapmadım ama böyle yapıyorlardır heralde
Geçen sene grup olarak aldım ve keyleri dediğiniz gibi sattım. Alan arkadaşların seneye bitiyordu.

grup olacaklar hep beraber grup olursak 20 cihaz 2 yıl almak daha mantıklı kişi başı 33 tl ye geliyor

Alsak sonra kullanabiliyor muyuz? şuan norton var
Aldınız zaman süre başlıyor yazıyor. Yanlış görmedi isem. Okuyup öyle alın isterseniz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

grup olacaklar hep beraber grup olursak 20 cihaz 2 yıl almak daha mantıklı kişi başı 33 TL ye geliyor
Valla alan varsa beni de yazsın yoksa premium olan 5 kişi bir yıl alacağım. Kişi başı 46 liraya geliyor.

Dostlar premium aldım ama vpn premium görmüyor bilgisi olan var mı ?

Dostlar premium aldım ama vpn premium görmüyor bilgisi olan var mı ?
Önceden kurup key girdiysen Kaspersky vpn'i kaldır sadece. Daha sonra Kaspersky sitesinden hesabına giriş yap ve orada hesabında tanımlı vpn setup'ı indir ve kur. Ek bilgi: Vpn sadece 1 kişide premium çalışır o da ana hesap için.

Geri