- Reaksiyon skoru
- 4,395
kredi kartı mı banka kartı mı ?İş bankası da 1000tl indirim yapıyormuş. Alıntıyı görüntüle
kredi kartı mı banka kartı mı ?İş bankası da 1000tl indirim yapıyormuş. Alıntıyı görüntüle
Kredi kartıkredi kartı mı banka kartı mı ?
ps5 de kullanılır mı bu acabaKredi kartı
4k @ 120Hz Nops5 de kullanılır mı bu acaba
2019 Bilgilendirmesi mi acaba bu ? Çünkü ps5 de 2k desteği yoktu o zamanlar. Merak ettim şimdi4k @ 120Hz No
4k @ 60Hz Yes
1440p @ 120Hz No
1440p @ 60Hz Yes
1080p @ 120Hz Yes
1080p @ 60Hz Yes
HDR Yes
VRR No
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:
![]()
Samsung C49RG9/CRG9 Review
The Samsung CRG9 is a good super ultrawide monitor. Its 32:9 aspect ratio provides plenty of space for an immersive gaming experience and allows you to work comf...www.rtings.com
Ben de görülmüyor neden acaba ?İş bankası da 1000tl indirim yapıyormuş. Alıntıyı görüntüle
17 şubat 2023te eklemişler ps5 uyumluluk yazısını.2019 Bilgilendirmesi mi acaba bu ? Çünkü ps5 de 2k desteği yoktu o zamanlar. Merak ettim şimdi
Siparişi verdikten 1 gün sonra geldi mesajBen de görülmüyor neden acaba ?
Az önce başka bir satıcıya soru sordum. Maalesef desteklemeyebilir yazmış. Benim hayaller başka bahara kaldı17 şubat 2023te eklemişler ps5 uyumluluk yazısını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siparişi verdikten 1 gün sonra geldi mesaj
Hocam siyahlar çok problemlemliymis çoğu yorum o şekilde. Siz renklerden memnun musunuz? Renk olarak baya bir kötü yorum varAlıntıyı görüntüle
bendeki 2k 240hz olan modeli, boyutunu merak edenlere yanındaki monitör 24.5"
Masa link var mı bu aradaAlıntıyı görüntüle
Rtingste ne yazıyorsa doğrudur bu arada. Başkasının ne dediğinin önemi yok. Rtings kesin bilgidir.Az önce başka bir satıcıya soru sordum. Maalesef desteklemeyebilir yazmış. Benim hayaller başka bahara kaldı
Alıntıyı görüntüle
Of alsam iyi olur ama iş bankası kredi kartım yokRtingste ne yazıyorsa doğrudur bu arada. Başkasının ne dediğinin önemi yok. Rtings kesin bilgidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha sonra bunun 8k 240hz olanını alacam. Şu an 55bin ama bir yıla falan bütçeye uygun hâle gelir.
Ben olsam gidip çıkarırım.Of alsam iyi olur ama iş bankası kredi kartım yok
Bütün kartlar aynı mi acaba? Maximum visa MasterCard falan var