❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Bu da alt kısmı arkadaşlar

Ekler

• WhatsApp Image 2023-11-29 at 18.58.28.jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-29 at 18.58.28.jpeg
    829.3 KB · Hit: 210
GameBooster Inferno l oyuncu mousepad var bende dediğinize geçsem fark eder mi.birde nasıl fark olacak.
Dediğim gibi çok teknik bilgim yok.İnfirimde diye almıştım.Biraz aydınlatırsanız memnun olurum

GameBooster Inferno l oyuncu mousepad var bende dediğinize geçsem fark eder mi.birde nasıl fark olacak.
Dediğim gibi çok teknik bilgim yok.İnfirimde diye almıştım.Biraz aydınlatırsanız memnun olurum
tabii ki fark eder
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da alt kısmı arkadaşlar
Bir sorun yok skatezler takılı onlar yedek yıpranırsa değiştirmek için

Gamebooster çok kaliteli bir marka değil. Malzeme kalitesini bilmiyorum ama Klasse Pro'dan iyi değildir. Farkı hissedersin bu yüzden.

daha dün hk gaming mira m aldım üzdü şimdi görmek çok fark yoktur aralarında umarım

Gamebooster çok kaliteli bir marka değil. Malzeme kalitesini bilmiyorum ama Klasse Pro'dan iyi değildir. Farkı hissedersin bu yüzden.
Dediğiniz mousepadi alayım deneyeyim inşallah daha iyi olur.

tabii ki fark eder

Bir sorun yok skatezler takılı onlar yedek yıpranırsa değiştirmek için
Teşekkürler

Mouse Kliklerine takılan şeyler nedir peki? Ben onu skatez sanıyordum :D
Muhtemelen grip tape'leri diyorsunuz bant gibi bir şey mouse elinizden kaymasın diye var kutudan çıktıysa ve kullanmak istiyorsan mouse'u ıslak mendil ile sil sonra çok dikkatlice yapıştır yamuk olmasın sakın

Ben bunu aldım trendyol a 50tl fark ile koyarlarsa şaşırmam

Geri