batuhannn92
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
herhangi bir gelişme yok cuma gününe kadar eklenecek diyorlar. tüm ahali wp grubundayız burası ondan boş.
geçen 5i demişlerdi hocam. Böyle böyle iade süresini dolduracaklar gibime geliyor. Umarum çözülür ama daraldı vakit ve düzelen bir kişi görmedim ben dikkat edin derim.herhangi bir gelişme yok cuma gününe kadar eklenecek diyorlar. tüm ahali wp grubundayız burası ondan boş.
Banada kaapttılar 1 haftadır arayamıyorumAmazon bende müşteri hizmetleri kısmındaki onları aramamı sağlayan kısmı kapatmış durum sizlerde de aynı mı? Günlük arayıp darlıyordum işi halletsinler diye.
Ne kadar sürede iade ettiler parayi uzun sürüyor mu ?arkadaşlar ben iade edip kurtuldum hevesinizi kırmak istemem ama fatura kesildikten sonra tekrar değişmez iade edip tekrar yeni fatura kesilmesi gerek daha önce amazondan aldığım imei si olmayan telefonda aynı durumu yaşadım bunu alırken de amazonu bildiğim için ısrarla imei yazacakmı diye sordum kesin yazacaklar dediler ama maalesef yazmayınca hemen iade edip paramı geri aldım
Bu durum normal dışı bir durum hocam kurumlar 30 gün içinde farklı aksiyon alabilirler bu kadar söz varken sonuç alınmayacağını düşünmüyorum muhtemelen sıfırdan fatura kesilecektir mevcut faturalar iptal edilip.arkadaşlar ben iade edip kurtuldum hevesinizi kırmak istemem ama fatura kesildikten sonra tekrar değişmez iade edip tekrar yeni fatura kesilmesi gerek daha önce amazondan aldığım imei si olmayan telefonda aynı durumu yaşadım bunu alırken de amazonu bildiğim için ısrarla imei yazacakmı diye sordum kesin yazacaklar dediler ama maalesef yazmayınca hemen iade edip paramı geri aldım
Bak şimdi risk almışsın. Forumumuz adı soyadı Türk olan TC kimliğine sahip ama gerçekte Yahudi olup Türkiyede kripto şekilde yaşayanlarla dolu. 10 liraya başka yerden alacağına ölse bile 15 liradan Amazondan alırım diyorlar.arkadaşlar ben iade edip kurtuldum hevesinizi kırmak istemem ama fatura kesildikten sonra tekrar değişmez iade edip tekrar yeni fatura kesilmesi gerek daha önce amazondan aldığım imei si olmayan telefonda aynı durumu yaşadım bunu alırken de amazonu bildiğim için ısrarla imei yazacakmı diye sordum kesin yazacaklar dediler ama maalesef yazmayınca hemen iade edip paramı geri aldım
Sen kimi savunuyorsun peki hocam doğan holdinge ait Hepsiburadayı mı Çin'e ait trendyolu mu şahenklere ait n11'i miBak şimdi risk almışsın. Forumumuz adı soyadı Türk olan TC kimliğine sahip ama gerçekte Yahudi olup Türkiyede kripto şekilde yaşayanlarla dolu. 10 liraya başka yerden alacağına ölse bile 15 liradan Amazondan alırım diyorlar.
Şimdi bunlar Amazon a laf ettin diye sana sövüp sayabilirler.![]()