Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

Reaksiyon skoru
715
Arkadaşlar ben 3060 kullanıyorum NVIDIA bence bu zamana kadar en iyisiydi ama bundan sonra neden NVIDIA alalım. Bakıyorum rx6600 serisi ve sonrası artık yazılımsal sorunlar yok saf güç olarak NVIDIA ya misal 3060 denk daha fazla fps veriyor fiyat olarak ta arada ciddi farklar var yani kısacası bu kimse gelip te yazılım flan yazmasın alanların çoğu cayir cayır kullanıyor peki artık NVIDIA almamızı sağlayacak sebep nedir neden bundan sonra alalimki sorusu aklıma geliyor bana AMD ve Nvidia kulananlar yazsın ama bir düşünün objektif olun lütfen...

Arkadaşlar ben 3060 kullanıyorum NVIDIA bence bu zamana kadar en iyisiydi ama bundan sonra neden NVIDIA alalım. Bakıyorum rx6600 serisi ve sonrası artık yazılımsal sorunlar yok saf güç olarak NVIDIA ya misal 3060 denk daha fazla fps veriyor fiyat olarak ta arada ciddi farklar var yani kısacası bu kimse gelip te yazılım flan yazmasın alanların çoğu cayir cayır kullanıyor peki artık NVIDIA almamızı sağlayacak sebep nedir neden bundan sonra alalimki sorusu aklıma geliyor bana AMD ve Nvidia kulananlar yazsın ama bir düşünün objektif olun lütfen...
Forumda hala amd kullanıcıları korkarak driver güncellemesi yapıyor

@CupOk @Cassius Clay hocam daha fazla kişi etiketler misiniz bu konuyu cok merak ediyorum ve herkesin görüşlerini merak ediyorum

Hangisi o an daha uygunsa onu al, hazır sistem içinde bi bakarsın Nvidia lı sistem daha uygun olur zaten ülkemizde laptop alıcağın zaman AMD ekran kartlı laptopta yok denecek kadar az orda mecbur Nvidia. Fanboyluğa gerek yok o an ne lazımsa hangisi uygun ise onu alcaksın.

yazılımsal sorun yok kısmında patladım hocam ayrıca DLSS RTX tek başına sebep onu geçtim AMD alınacak kadar ucuz da degil onu geçtim frame generation yok

Tekelliği savunmamak ile birlikte nvidia kendini çok genişletti.. en büyük etkeni bu bence. hemen hemen her çıkan oyuna daha ilk gün day one güncelleme getiriyorlar. Oyun yapımcılarıyla/render tarafıyla sürekli beraber çalışan kendini geliştiren bir marka nvidia, bunu sadece yazılım güncellemesi olarak değil yapımcıların artık oyunlarına nvidia kartlar için entegreli ön tanımlı ayarlar ile getirtmeye çalışıyor(dlss, frame gn gibi) bu da markayı ve beraberinde donanımı güncel bırakıyor..

Benim kafama takılan asıl problem ileride iphonelarda olan bilinçli eskitme gibi bir fiyasko olur mu? Umarım amd tarafında da fsr olsun diğer teknik gelişimler olsun adını duyarız.

Nvidia broadcast gibi güzel ekstra yazılımlar var

yazılımsal sorun yok kısmında patladım hocam ayrıca DLSS RTX tek başına sebep onu geçtim AMD alınacak kadar ucuz da degil onu geçtim frame generation yok
Hocam patlamaniza gerek yok bende 3060 kullanıyorum bilgili olduğunuz kişileri etiketlermisiniz ne kadar yorum okadar iyi ve farkettim bendr gerçekten fiyat farkı azalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia broadcast gibi güzel ekstra yazılımlar var
O nedir hocam Türkiye de genelde fiyat sıkıntısı olduğu için insanlarin bakış açısı dar oyun yayın yazılım vs. Oluyor genelde

Bir şeyler üretmek istediğinde Nvidia'nın rakibi yok.

Tek farki bu olamaz bence hocam bunun icin daha doğrusu NVIDIA alınmaz yukarıda ilgimi çeken şeyler oldu mesala
Tek farkı demedim, ben neden Nvidia almaliyim diye kendime sordum. Cevap bu, bir şeyler üretiyorum ve AMD ile bu hiç de verimli olmuyor. Video ureteceksen, grafik ureteceksen, Nvidia tekel.

Hocam patlamaniza gerek yok bende 3060 kullanıyorum bilgili olduğunuz kişileri etiketlermisiniz ne kadar yorum okadar iyi ve farkettim bendr gerçekten fiyat farkı azalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O nedir hocam Türkiye de genelde fiyat sıkıntısı olduğu için insanlarin bakış açısı dar oyun yayın yazılım vs. Oluyor genelde
hocam broadcast istenildiginde ML sayesinde mikrofonudaki gürültüyü temizleyen isterseniz discordan gelen seslerin arka plan sesini filtireleyrn yeşil ekran olmadan arkaplanı çok iyi şekilde ayırabilen bir yazılım ayrıca yazılım projeleri yapıyorsanız cuda çekirdekleri eşsiz amd’nin esamesi okunmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,923
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri