200 TL Kulaklık Önerisi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba Kardeşime bir kulaklık alıcam dc de kullanıcak ve minecraft oynuyor ara sıra valorant da oynuyor kulak içi kafa üstü farketmez mikrofonu bi nebze kaliteli kulaklık öneriniz varsa alabilirim illa o bütçede kulaklık kullananlar vardır en iyi seçenek nedir sizce ? bütçe 150-200 TL

Biraz büyük gibi çocuğu rahatsız etmesin arctis 5 ona oluyor.
Etmez hocam, gayet güzel.
JD 712, Alpha X vs. gibi kulaklıklardan daha iyidir emin olun.
Arctis 1'den de iyidir bence veya onunla eşit.

Medusa.

Almayın abi artık gamepower. Özellikle Medusa. Sorunlarını saysak roman çıkar terletme ağrı pedlerde soyulma dışarı ses verme kalitesiz malzeme mikrofon bozuldu temassızlık yaptı vs.

Almayın abi artık gamepower. Özellikle Medusa. Sorunlarını saysak roman çıkar terletme ağrı pedlerde soyulma dışarı ses verme kalitesiz malzeme mikrofon bozuldu temassızlık yaptı vs.
Yok hocam ben biliyorum zaten o markayı alacağıma 20 liraya kulaklık alsam daha iyi daha önce mouse aldım düşman başına :)

Gamepower Luna al az daha koyup çok güzel kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam ben biliyorum zaten o markayı alacağıma 20 liraya kulaklık alsam daha iyi daha önce mouse aldım düşman başına :)
Gamepower Luna'yı hiç denemedim galiba? Ben denedim gerçekten mükemmel

Kuzenim kullanıyor ve muhteşem.

Sen bilirsinde kaliteli bir markaya sana gelen ürün sorunlu oldu diye bu kadar çamur atma bence.

Gamepower Luna al az daha koyup çok güzel kulaklık

Gamepower Luna'yı hiç denemedim galiba? Ben denedim gerçekten mükemmel
Daha bir sürü çok başarılı ürünü var markanın kullananlar sorun gördü diye çöp ilan ediyor nedense.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,840
Üyeler
187,738
Son üye
PrimeTime
Geri