Ps5 mi alayım yoksa PC mi

4k tv var ama android değil
Ps Exclusives oyunlarını pek önemsemiyor isen Xbox tek geçer kafanda Xbox PS 5 sorusu var ise ama eğer ki bu soru yok sadece PS 5 ve PC olarak soruyor isen PS 5 daha mantıklı çünkü GTA 6 ve/veya yeni nesil oyunları açacak bilgisayar 30 FPS istemiyor isen pahalı

Hocam bütçe nedir?
25k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps Exclusives oyunlarını pek önemsemiyor isen Xbox tek geçer kafanda Xbox PS 5 sorusu var ise ama eğer ki bu soru yok sadece PS 5 ve PC olarak soruyor isen PS 5 daha mantıklı çünkü GTA 6 ve/veya yeni nesil oyunları açacak bilgisayar 30 FPS istemiyor isen pahalı
Hocam ben ps alırım ya teknolojik olarak o daha iyi

Xbox da adam akıllı oyun mu var kullanıcı daha fazla ps de

Ben olsam ps5 alirdim. Uzanirdim oyunu oynardim mis gibi

PC al hocam.

ek olarak ps4 alıp exc oyunları bitirip satabilirsin. Exc oyunlarını bitirdikten sonra pc geçersin

Pc al pc şart konsol ancak ekstra olur benim düşüncem bu

exc oyunları da alırım diyorsan ps al geç. sadece oyun oynamak için ps iyi ama pcnin artısı başka işlerde yapabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri