🔥🔥Epic Games Yılbaşı indirimleri başlıyor.

🚨 Epic Games Store yılbaşı indirimleri bugün 19.00'da başlayacak.

İndirimlere ek olarak %33 indirim kuponu verilecek. (Kaynak: bill-bil kun)

Hangi oyunun indirime girmesini bekliyorsunuz ?
Valla böyle bir şey olursa 3_4k harcarim oyunlara.

🚨 Epic Games Store yılbaşı indirimleri bugün 19.00'da başlayacak.

İndirimlere ek olarak %33 indirim kuponu verilecek. (Kaynak: bill-bil kun)

Hangi oyunun indirime girmesini bekliyorsunuz ?
aga saat 7de ücretsiz oyun verecek çok merak ediyorum la

fifa24 360tl dusecek diye bir bilgi geldi dogrulugu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Epic Games indirimleri başladığında EA Sports FC 24, %60 indirime gireceği söyleniyor.

Eğer söylenti doğruysa normal fiyatı 1.200 TL olan oyunu %60 + %33 Epic Games indirim kuponuyla birlikte 321 TL'ye alabileceksiniz. Naysla daha da düşer.

Epic Games indirimleri başladığında EA Sports FC 24, %60 indirime gireceği söyleniyor.

Eğer söylenti doğruysa normal fiyatı 1.200 TL olan oyunu %60 + %33 Epic Games indirim kuponuyla birlikte 321 TL'ye alabileceksiniz. Naysla daha da düşer.
aynen buna benzer bir sey okumustum.

dead ısland oyuynunun 1.sini steamdan bitirdim gerilerek ve heyecanlı bir şekilde oynadım çok hoşuma gitti üst düzey bir oyun olmamasına rağmen dead ısland 2 var epicte indirime girerse kapmayı düşünüyorum

600 olsa %33 garanti zaten. o da -180 yapar. etti 420 naysta %20 ve kazı kazandan 5 lira çıksa 340 lira falan işte

Hogwarts Legacy %40 indirime gireceği söyleniyor.
Söylentiler doğruysa; Normal fiyatı 1.100 TL olan oyunu %40 + %33 Epic Games indirim kuponuyla birlikte 442 TL'ye + Nays ile çok uyguna alabileceğiz Hogwarts Legacy almayı düşünenler için kaçmaz fırsat.

Hogwarts Legacy %40 indirime gireceği söyleniyor.
Söylentiler doğruysa; Normal fiyatı 1.100 TL olan oyunu %40 + %33 Epic Games indirim kuponuyla birlikte 442 TL'ye + Nays ile çok uyguna alabileceğiz Hogwarts Legacy almayı düşünenler için kaçmaz fırsat.
442 ' de etmez biliyo musun

Geri