zerolite
80+ Gold
- Katılım
- 4 Nisan 2020
- Mesajlar
- 8,037
- Reaksiyon skoru
- 3,383
Dostlar selam, aşağıdaki ekran kartını kullanan arkadaşlar sıcaklık değerinden vs bahsedebilir mi? üzer mi?
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ne zaman degistirebilirsiniz? Bence 3060 almak 10k yı boşa gömmek olacak çünkü.Hocam 4060 düşünüyordum zaten ama işlemci darboğaz yapacak bazı oyunlarda, bu yüzden 3060 a dönmeye karar verdim.
R5 3600 4.2ghz sabit 1.19v
Hocam daha çok 3A oyunlar oynuyorsanız darboğaz o kadar hissedilmez. Tam performans alamazsınız sadece. Bence 4060 alıp tekrar para biriktirmeye başlayın. Valorant, CS tarzı oyunlar oynamayacaksaniz hiç gerek yok 3060 almaya. Ki onlarda 3060 ile de hafif darboğaz olabilir.Hocam açıkçası kafamın estiğini oynarım, warzone vs oynamıyorum ama.
CS2 oynuyorum hocam, almasına alırım 4060 sonrasında ay başı işlemci yenilerim ama bu kadar yatırım yapacağıma satıp yeni pc geçsem daha ucuz gibi olur.Hocam daha çok 3A oyunlar oynuyorsanız darboğaz o kadar hissedilmez. Tam performans alamazsınız sadece. Bence 4060 alıp tekrar para biriktirmeye başlayın. Valorant, CS tarzı oyunlar oynamayacaksaniz hiç gerek yok 3060 almaya. Ki onlarda 3060 ile de hafif darboğaz olabilir.
Ha orası size kalmış hocam. Ancak tavsiyem 3060 almamanız yönünde.CS2 oynuyorum hocam, almasına alırım 4060 sonrasında ay başı işlemci yenilerim ama bu kadar yatırım yapacağıma satıp yeni pc geçsem daha ucuz gibi olur.
Tamamdır hocam. Keyifli akşamlar.Bende 8-8.5 max edeceğini düşünüyorum zaten sıfır olarak bakalım prime indirimlerinde görürsem alırım veya 4060 çekerim bi tane