KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 734
O başka bir şeydir kanka ama sen bilirsin yine dePahalı bende alıyorum soğuk sıkım özel olarak ayvaliktan geliyor 5 litre 400 ve çok güzel
O başka bir şeydir kanka ama sen bilirsin yine dePahalı bende alıyorum soğuk sıkım özel olarak ayvaliktan geliyor 5 litre 400 ve çok güzel
Gecmis olsunpalm yağı değilse dünya alem beni şey yapsın
Zaten 5 dk durmadi hocam bu fiyata şuan imkansiz almanbu fiyata zeytinyağ olmaz olursada o zeytinyağ değildir bilginize
hocam adam enayi değilse zeytini pazar da bile satsa daha cok kar eder karışık olma ihtimalleri baya bi yüksekDenetle, Gıda detektifi takip eden bilinçli tüketici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rasgele farklı markaların da var alacak arkadaşlar varsa
Diğer türlü klavye tuşları çok küçülüyor yazamıyorum otomatik düzeltmemiş onu şimdi farkettim insanın için kötü olmasın neyse sende düzelt öyle kalmasınTürkçe karakter kullanmanın önemi adlı çalışma.![]()
kaliteli ve uygun şuan için zeytinyağında mümkün değil, internet üzerinden bizimkiler 400 tl civarı satıyor ve talep çok, 2-3 ay sonra fiyatlar dahada artacak çünkü bu sene rekolte düşüşü çok zeytinlerdePeki gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli zeytinyağı önerisi olan yok mu
O zaman kalitelikaliteli ve uygun şuan için zeytinyağında mümkün değil, internet üzerinden bizimkiler 400 TL civarı satıyor ve talep çok, 2-3 ay sonra fiyatlar dahada artacak çünkü bu sene rekolte düşüşü çok zeytinlerde