🔥İndirim 20LT Soğuk Sıkım Yağ 2110₺🔥%64 İndirim

Hanimgilin zeytinliğinden kendimiz sıktırıp yemeye başladığımızdan beri hazır paketli olan yağların hiçbirini ağzıma süremedim isterse %1000 doğal olsun

Son düzenleme:
Düzeltme !
Bu zeytinyağı değildir , olması imkansızdır , olamaz , olması düşünülemez nokta.

Son düzenleme:
Denetle, Gıda detektifi takip eden bilinçli tüketici ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rasgele farklı markaların da var alacak arkadaşlar varsa
hocam adam enayi değilse zeytini pazar da bile satsa daha cok kar eder karışık olma ihtimalleri baya bi yüksek

atık pamuk + ayçiçek ve mısır yağlarını toplayıp 10 litreye yarım litre zeytin yağı koyuyorlar tadı geçiyor nasıl olsa kokusu da geçiyor sonra satıyorlar :D litre maaliyeti 30tl

Türkçe karakter kullanmanın önemi adlı çalışma. :D
Diğer türlü klavye tuşları çok küçülüyor yazamıyorum otomatik düzeltmemiş onu şimdi farkettim insanın için kötü olmasın neyse sende düzelt öyle kalmasın

Peki gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli zeytinyağı önerisi olan yok mu

Peki gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli zeytinyağı önerisi olan yok mu
kaliteli ve uygun şuan için zeytinyağında mümkün değil, internet üzerinden bizimkiler 400 tl civarı satıyor ve talep çok, 2-3 ay sonra fiyatlar dahada artacak çünkü bu sene rekolte düşüşü çok zeytinlerde

kaliteli ve uygun şuan için zeytinyağında mümkün değil, internet üzerinden bizimkiler 400 TL civarı satıyor ve talep çok, 2-3 ay sonra fiyatlar dahada artacak çünkü bu sene rekolte düşüşü çok zeytinlerde
O zaman kaliteli :) nerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri