- Reaksiyon skoru
- 1,668
Toplam 505 tl yapıyor nays ile 400 tl falan yapıyor ve 50 tl de epic games iade ediyor 350 tl ye bu 3 oyun nasıl?
RDR2, GOD OF WAR ve GTA 5'in yoksa büyük hata bunlardan önce onları al diyeyim sana.Alıntıyı görüntüle
Toplam 505 TL yapıyor nays ile 400 TL falan yapıyor ve 50 TL de epic games iade ediyor 350 TL ye bu 3 oyun nasıl?
Rdr2 var bitirdim-gta 5 var sildim bile sıkmaya başladı-gow da hesap olarak almıştım pek sarmadı yarısında sildim sepetim harici şuanlık oyun ihtiyacım yok görünürde sepetim nasıl sizce? Teşekkürler bu arada öneriler için.RDR2, GOD OF WAR ve GTA 5'in yoksa büyük hata bunlardan önce onları al diyeyim sana.
Bitirdim onudaaaThe Last of us öneririm.
Sen bence direk bitirdiğin oyunları yaz ona göre önerilsinBitirdim onudaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sepet harici tüm oyunlar geldi maşallah![]()
Valla şuanlık dediğim gibi tek sepettekilere bakıyorum fc24'ü bilmiyorum hiç izlemedim falanda ama horizonu bayadır kpvalıyodum steamda indirimde falan almadığıma pişmanım ucuzken şuan almak istiyorum son şans olabilir o yüzdenSen bence direk bitirdiğin oyunları yaz ona göre önerilsin![]()
eafc24 bu fiyata kaçırma zaten.Valla şuanlık dediğim gibi tek sepettekilere bakıyorum fc24'ü bilmiyorum hiç izlemedim falanda ama horizonu bayadır kpvalıyodum steamda indirimde falan almadığıma pişmanım ucuzken şuan almak istiyorum son şans olabilir o yüzden
fc24 online için biraz geç kaldın ama try hard oynamam diyorsan hiç bir zaman geç değil normal kariyer falan sarıyor beklentilerine bağlı öyle müthiş bir rp mekaniği yok normal bir tek el top oyunuValla şuanlık dediğim gibi tek sepettekilere bakıyorum fc24'ü bilmiyorum hiç izlemedim falanda ama horizonu bayadır kpvalıyodum steamda indirimde falan almadığıma pişmanım ucuzken şuan almak istiyorum son şans olabilir o yüzden
çok online oynamam kariyer takılırım genelde ama kuzende alıcak benle beraber onunla falan maç atarız arada öylefc24 online için biraz geç kaldın ama try hard oynamam diyorsan hiç bir zaman geç değil normal kariyer falan sarıyor beklentilerine bağlı öyle müthiş bir rp mekaniği yok normal bir tek el top oyunu
o zaman fc alınır hocam diğerlerini oynamadım bir fikrim yokçok online oynamam kariyer takılırım genelde ama kuzende alıcak benle beraber onunla falan maç atarız arada öyle
o zaman fc alınır hocam diğerlerini oynamadım bir fikrim yok
Teşekkür ederim hayırlı gecelereafc24 bu fiyata kaçırma zaten.