Orijinal oyun almak...

Radcorte

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar. Ben kedimi bildim bileli orijinal oyun almaya çalışan bir insanım fakat steamin dolara geçmesi oyun fiyatlarının uçması vs. gerçekten 1k 2k fiyatlar butcemi sarsmasa oyunlarin fiyatina değip değmediği konusunda kararsız kalmaya başladım. Çok görüp duyuyorum torrent vs. kullanıp oyuna para verenlere enayi diyen bedavaya her türlü oyunu oynayan kişileri. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oyun geliştiricilerinin emeğine saygı göstermek enayilik mi diye düşünürsen doğruyu bulursun.
Mağazadan fiziksel bir ürünü parayla almak da enayilik o zaman.
Takma o insanları. Bir oyuna 1K TL gibi fiyat verirsin vermezsin o beni ilgilendirmez ama gidip de birine enayi diyemezsin.

Merhaba arkadaşlar. Ben kedimi bildim bileli orijinal oyun almaya çalışan bir insanım fakat steamin dolara geçmesi oyun fiyatlarının uçması vs. gerçekten 1k 2k fiyatlar butcemi sarsmasa oyunlarin fiyatina değip değmediği konusunda kararsız kalmaya başladım. Çok görüp duyuyorum torrent vs. kullanıp oyuna para verenlere enayi diyen bedavaya her türlü oyunu oynayan kişileri. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
o enayi diyen adamların pcsinde ne kadar trojen virüs olduğunu bilsen şaşarsın reis en iyisi orjinal oyun almak bütçen yetmiyorsa bile oyun paylaşım platformları var veya forumda bunun için açılmış konular var onlara bakabilirsin

Torrent ve Epic games
İMPARATOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o enayi diyen adamların pcsinde ne kadar trojen virüs olduğunu bilsen şaşarsın reis en iyisi orjinal oyun almak bütçen yetmiyorsa bile oyun paylaşım platformları var veya forumda bunun için açılmış konular var onlara bakabilirsin
torrenti kullanmayı bilmiyorsa virüs yer. Diğer türlü yemez.

Oyuna para verenlere enayi diyen bedavaya her türlü oyunu oynayan kişileri.
Tabii ki enayilik değil ancak oyun geliştiriciyi çok desteklemek istiyorsanız bize özel fiyatlandırma yapanlara destek verin. Bizi hiç takmayanları siz de takmayın. Korsan istemiyorsanız direkt oynamayın.

Torrent ve Epic games
İMPARATOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

torrenti kullanmayı bilmiyorsa virüs yer. Diğer türlü yemez.
aynen kanka 8 9 yıl torent kullandım bilmediğim şey olsa neyse

onların çogu virüsü yiyior haberi yok kim kime beleş oyun veriyormus öyle iş yok dümen hepsi torrent virüs yuvasından baska bir şey değil

Enayi demiyorum da ben , sağlam tüm oyunlarım crack gow - forza 5 - re4 remake ....

torrentin problemi triple a oyun yüklediğinde eğer bir yerde hata varsa sıkıntıyı çözmeye çalışıyorsun o kadar onun dışında öyle ahım şahım problem yaşamadım ama oyunu crackli yükleyince oyunu satın alasım geliyor oyunu normal satın alınca oynamıyorum crackli alıp sarınca gidip satın alıyorum :D

Hocam öncelikle bende hayatım boyunca hiç korsan oyun indirmedim belki maddi durumum el verdiği için. Fakat artık yeni çıkan oyunlar ciddi anlamda pahalı oluyor ve almıyorum. Gamepass gibi aboneliklere gelen oyunlarla oynamayla yetiniyorum. Ayrıca indirim kovalıyorum örneğin Epic indirimleri. Enayilik diyenleri takma kafana. Torrent işine asla bulaşma derim. İnternet üzerinden Türkçe yama indirirken bile tereddüt edip birçok kez tarama yapıyorum.

onların çogu virüsü yiyior haberi yok kim kime beleş oyun veriyormus öyle iş yok dümen hepsi torrent virüs yuvasından baska bir şey değil
Virüsün de bı seviywsi var hocam her virüs ağır olmuyor o kadar defender bile temizliyor

Virüs var aga bir oyun uğruna ben bilgisayarımı bozamam o kadar dosyam var bir de format atmaya mı ugrasacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,859
Üyeler
186,803
Son üye
concehub
Geri