CRØXY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
Asrock h610m anakartım var ve bana en az 3 portlu bi argb kontrolcü lazım 300 400 arası iyi bi kontrolcü tavsiyesi var mı @Kürşat Kütükçü @SadeceBirisi.
klavye adamı etiketleyecektim baktım ban yemişAsrock h610m anakartım var ve bana en az 3 portlu bi argb kontrolcü lazım 300 400 arası iyi bi kontrolcü tavsiyesi var mı @Kürşat Kütükçü @SadeceBirisi.
Bunu alsam fanın kendini de çalıştırır dimi rgb değil sadece bide kumanda yok nasıl kontrol edeceğimBunu Alabilirsin Hocam .
![]()
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bunun Yanında Kumanda Geliyor Galiba Hocam Bildiğim Kadarıyla .Ağa be o abi çok iyidi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alsam fanın kendini de çalıştırır dimi rgb değil sadece bide kumanda yok nasıl kontrol edeceğim
Argb yok hatta ışıkla ilgili hiç bilgi yok galiba kontrol eder misin abi Asrock h610mArkadaşın attığı a-rgb çoklayıcı anakart da a-rgb girişi yoksa bu işe yaramaz bunun bağlantısı bir girişi pwm fan portuna takıyorsun bir girişini a-rgb portuna bu şekilde coklanmis oluyor yani senin anakart da a-rgb girişi yoksa bu çalışmaz
Yoktur bunda sana a-rgb denetleyicisi lazımArgb yok hatta ışıkla ilgili hiç bilgi yok galiba kontrol eder misin abi Asrock h610m
Buluruz ama tuştan kontrol edersin bişey olur mu350 civarı bulabilir miyim abi
Anakart ben hep diyorum önemli ondan kısmayin mümkün olduğunca anakart omurga gibidir ne kadar sağlam olursa o kadar uzun ömürlü olur350 civarı bulabilir miyim abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem anakartını yükseltseydim keşke