Kıza hislerimi belirttikten sonra bana karşı çok soğudu

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Başlıkta belirtiğim gibi, çalıştığım firma da bir kızdan çok hoşlandım. Kıza yüz yüze açılıcaktım, fırsat bulamadım ya da cesaret edemedim. Daha önce hiçbir kıza açılmadım. Kız reddetti, haklı da. Daha önce kıza hiç iltifat falan da etmedim. Hayatında biri varmış, her neyse. Ben bir şey hissetmedim. Kıza hislerimi paylaştım diye çok rahatladım. Daha önce kızla konuşurken heyecan yapıyordum, şu an rahatım. Kızla konuşurken, ama kız anlamadığım bir nedenden bana karşı çok öfkeli. Bugün çok üzdü beni. Daha önce benle iyiydi, anlaşıyorduk. Kıza karşı şu an bir şey hissetmiyorum, ama kıza karşı sert ve ilgisizde değilim. Evet, hoşlanmıyorum şu an, ama gene de kızı düşünmüyorum da değilim. Keşke hiç açılmasaydım. Hep arkadaş gaza getirdi. Kızın bu hafta son işi bırakıyor, ben de işi bırakıyordum. Bu kızdan hoşlandığım gün vazgeçtim. Şu an gitmesi gerçekten üzdü, ama bir yandan da onun adına sevindim. Gideceği gün konuşacam, bir helallik isticem. Kız gerçekten çok iyi biriydi. Neden böyle oldu, bilmiyorum.

Son düzenleme:
Başlıkta belirtiğim gibi, çalıştığım firma da bir kızdan çok hoşlandım. Kıza yüz yüze açılıcaktım, fırsat bulamadım ya da cesaret edemedim. Daha önce hiçbir kıza açılmadım. Kız reddetti, haklı da. Daha önce kıza hiç iltifat falan da etmedim. Hayatında biri varmış, her neyse. Ben bir şey hissetmedim. Kıza hislerimi paylaştım diye çok rahatladım. Daha önce kızla konuşurken heyecan yapıyordum, şu an rahatım. Kızla konuşurken, ama kız anlamadığım bir nedenden bana karşı çok öfkeli. Bugün çok üzdü beni. Daha önce benle iyiydi, anlaşıyorduk. Kıza karşı şu an bir şey hissetmiyorum, ama kıza karşı sert ve ilgisizde değilim. Evet, hoşlanmıyorum şu an, ama gene de kızı düşünmüyorum da değilim. Keşke hiç açılmasaydım. Hep arkadaş gaza getirdi. Kızın bu hafta son işi bırakıyor, ben de işi bırakıyordum. Bu kızdan hoşlandığım gün vazgeçtim. Şu an gitmesi gerçekten üzdü, ama bir yandan da onun adına sevindim. Gideceği gün konuşacam, bir helallik isticem. Kız gerçekten çok iyi biriydi. Neden böyle oldu, bilmiyorum. Ben stajyerlik zamanlarında ustamla kavga ettim, birkaç saat sonra hiçbir şey olmamış gibi beraber iftarımızı açtık.

kızlar anlaması en zor varlıktır.

Manitası olana yürümek erkekliğimize ters kardeş

kızda başka bi erkekten hoşlanıyormuş evet bende bunu bilmiyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Manitası olana yürümek erkekliğimize ters kardeş
aynen öyle hocam kızda başka erkekten hoşlanıyormuş açıldıktan sonra öğrendim bende

Kadın milletine, onların gözünde küçük düşecek bir davranışta bulunduğumuzda bize olan saygıları oldukça azalır. Hislerimizi belirtmek, açılmak da buna dahildir.

Başlıkta belirtiğim gibi, çalıştığım firma da bir kızdan çok hoşlandım. Kıza yüz yüze açılıcaktım, fırsat bulamadım ya da cesaret edemedim. Daha önce hiçbir kıza açılmadım. Kız reddetti, haklı da. Daha önce kıza hiç iltifat falan da etmedim. Hayatında biri varmış, her neyse. Ben bir şey hissetmedim. Kıza hislerimi paylaştım diye çok rahatladım. Daha önce kızla konuşurken heyecan yapıyordum, şu an rahatım. Kızla konuşurken, ama kız anlamadığım bir nedenden bana karşı çok öfkeli. Bugün çok üzdü beni. Daha önce benle iyiydi, anlaşıyorduk. Kıza karşı şu an bir şey hissetmiyorum, ama kıza karşı sert ve ilgisizde değilim. Evet, hoşlanmıyorum şu an, ama gene de kızı düşünmüyorum da değilim. Keşke hiç açılmasaydım. Hep arkadaş gaza getirdi. Kızın bu hafta son işi bırakıyor, ben de işi bırakıyordum. Bu kızdan hoşlandığım gün vazgeçtim. Şu an gitmesi gerçekten üzdü, ama bir yandan da onun adına sevindim. Gideceği gün konuşacam, bir helallik isticem. Kız gerçekten çok iyi biriydi. Neden böyle oldu, bilmiyorum. Ben stajyerlik zamanlarında ustamla kavga ettim, birkaç saat sonra hiçbir şey olmamış gibi beraber iftarımızı açtık.
O sogukluk ne bilmiyorum ama 1 ay sonra geciyor ama birdaha araniz eskisi gibi olmaz bekleme bile….

Kadın milletine, onların gözünde küçük düşecek bir davranışta bulunduğumuzda bize olan saygıları oldukça azalır. Hislerimizi belirtmek, açılmak da buna dahildir.
valla hocam mükemmel tespit ben daha önce bu kıza açılmadan önce hoşlanıyordum ama duygularımı dışa vuramıyordum kıza karşı duygusuzdum kız bana karşı çok ilgiliydi hep bana gülümserdi açıldıktan sonra kızın gözünden düştüm

Son düzenleme:
Kız sana sert davrandı mı?
Davrandı.

Bu saatten sonra giderken de bir şey demez işine gücüne bakarsın agacığım.
Madem ki hayatında birisi var umursama, önüne bak : )

Tek derdin bu olsun yiğidim salla geç, hayatında kız olsun olmasın redi almışsın gidene elveda gelene merhaba.

Erkek adam erkek sever kardeş agana söyle ne seni ezer nede üzer tam bir F/P ürün gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,650
Üyeler
186,359
Son üye
qwerrrtt
Geri