musti1824
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 177
- İsim
- Mustafa
hacı üzüldüm ya emin olmadan açılmak sıkıntılı bende de böyle bir durum var hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu hiç emin olamıyorum bi bakıyorum hoşlandığını düşünüyorum bi bakıyorum yok diye düşünüyorum iyice mal oldum düşünmekten emin olmadan da adım atmak istemiyorum çünkü kız çok iyi yani arkadaş kalmak istiyorum eğer olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum gidip açılsam senin gibi aramız bozulacak artık vallahi zamana bıraktım ben mi belli etsem acaba hoşlandığımı fln diye düşünüyorum bu seferde anlayıp soğuk yapar mı diye düşünmüyor da değilimBaşlıkta belirtiğim gibi, çalıştığım firma da bir kızdan çok hoşlandım. Kıza yüz yüze açılıcaktım, fırsat bulamadım ya da cesaret edemedim. Daha önce hiçbir kıza açılmadım. Kız reddetti, haklı da. Daha önce kıza hiç iltifat falan da etmedim. Hayatında biri varmış, her neyse. Ben bir şey hissetmedim. Kıza hislerimi paylaştım diye çok rahatladım. Daha önce kızla konuşurken heyecan yapıyordum, şu an rahatım. Kızla konuşurken, ama kız anlamadığım bir nedenden bana karşı çok öfkeli. Bugün çok üzdü beni. Daha önce benle iyiydi, anlaşıyorduk. Kıza karşı şu an bir şey hissetmiyorum, ama kıza karşı sert ve ilgisizde değilim. Evet, hoşlanmıyorum şu an, ama gene de kızı düşünmüyorum da değilim. Keşke hiç açılmasaydım. Hep arkadaş gaza getirdi. Kızın bu hafta son işi bırakıyor, ben de işi bırakıyordum. Bu kızdan hoşlandığım gün vazgeçtim. Şu an gitmesi gerçekten üzdü, ama bir yandan da onun adına sevindim. Gideceği gün konuşacam, bir helallik isticem. Kız gerçekten çok iyi biriydi. Neden böyle oldu, bilmiyorum.