Kıza hislerimi belirttikten sonra bana karşı çok soğudu

eğer ilk defa bir kıza kendini açarsan reddeder. Ama 10 kızla konuşsan kız sana koşarak gelir. Bu tc kızları kadar saf insan yok. Rus kızları hem sadık hemde güzeldir. TR kızları genel olarak egoist hele yeni nesil.

eğer ilk defa bir kıza kendini açarsan reddeder. Ama 10 kızla konuşsan kız sana koşarak gelir. Bu tc kızları kadar saf insan yok. Rus kızları hem sadık hemde güzeldir. TR kızları genel olarak egoist hele yeni nesil.
katılıyorum CS:GO dan tanışıp instagramını aldığım rus flörtüm oldu çok iyi insanlar

Valla bende açılacam ama sırf bu anlattığın durumu yaşayacağım diye çekinip vazgeçiyorum. Okul ortamında da olduğumuz için kıza açılsam kabul etse neyse ama reddederse arkadaşlarıyla her beni gördüğünde alay eder gibi gülmeye başlayacaklar gülmesini geçtim dediğin gibi soğukta davranmaya başlar bir süre sonra. Onuda geçtim sınıf bunu duyacak (zaten biri hazır bekliyor benim reddedilmemi) yani çok sıkıntı durum ha diyorum şu güz dönemi bitiminde söylesem reddetse bile 1 ay ortalıktan bi kaybolurum diyorum nasıl olur acaba?

Valla bende açılacam ama sırf bu anlattığın durumu yaşayacağım diye çekinip vazgeçiyorum. Okul ortamında da olduğumuz için kıza açılsam kabul etse neyse ama reddederse arkadaşlarıyla her beni gördüğünde alay eder gibi gülmeye başlayacaklar gülmesini geçtim dediğin gibi soğukta davranmaya başlar bir süre sonra. Onuda geçtim sınıf bunu duyacak (zaten biri hazır bekliyor benim reddedilmemi) yani çok sıkıntı durum ha diyorum şu güz dönemi bitiminde söylesem reddetse bile 1 ay ortalıktan bi kaybolurum diyorum nasıl olur acaba?
Bence açılma kız şuan senle samimiyse arkadaşı olarak gördüğü içindir.

Son düzenleme:
O yüzden açılmayacaksın. Platonik olmayacaksın. İki kişinin arasında belli bi çekim varsa zaten öyle net konuşmalara girmeden zaman seni o yola iter. Açılıp reddedilme gibi bir durum da yaşamazsın. İlişkileri kademe kademe yükseltin ki sonra böyle durumlar yaşanmasın.

Manitası olana yürümek erkekliğimize ters kardeş
Hocam kızın manitası varsa tek rakibimiz manitasıyken; sevgilisi yoksa çok rakibimiz olmaz mı? %50 şans daha mantıklı geldi. Neden böyle düşündüğünüzü belirtebilir misiniz?

Bence açılma kız şuan senle samimiyse arkadaşı olarak gördüğü içindir.
Yok bana baktığınıda görüyorum hissediyorum hemen arkamda oturuyor uyur gibi yapıp bana doğru baktığını görüyorum, konuşurken bana bakıp gülüyor falan bi ilgisi var ama yanılıyorda olabilirim bilmiyorum ancak ne kadar kız güzel olsada ben okuldan falan sevgili yapmama kararı aldım anlattığım bu durumlar yüzünden sıkıntı yani hem okul hayatım derslerimide kötü etkileyecek. Neyse ya elbet bizimde yüzümüzü güldürecek kafa dengi bi kız olur bea diyelim ya da zamanla belki kendi açılır falan (pek olası değil) 😀

Kız "biz neyiz" diyene kadar duygularınızı söylemeyin ve bu konuyu açmayın. Kız ilişki hakkında sorular sormaya başladığında duygularınızı söyleyebilirsiniz.

Hocam kızın manitası varsa tek rakibimiz manitasıyken; sevgilisi yoksa çok rakibimiz olmaz mı? %50 şans daha mantıklı geldi. Neden böyle düşündüğünüzü belirtebilir misiniz?
Mevzu rakip değil, saygı, sadakat ve etik. Hadi diyelim dediğini yapıp erkek arkadaşı olan bir kıza yürüdük ve kız onu terk edip seninle sevgili oldu, eee şuanda rakip pozisyonuna sen geçtin. Erkek arkadaşını aldatıp sana gelen bir kızla mutlu olabilecek misin? Büyük ihtimalle aynı hikayeyi sen yaşayıp aldatılan sen olacaksın.

Bunların dışında tamamen etik dışı ve ezikçe bir hareket.

Geri