Öneri 2K ya %75 Custom Klavye Önerisi

'Roxy

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
2000
Merhaba 2K lık bir bütçem var ve custom klavye toplamak istiyorum aradığım özellikler ise bunlar;
  • RGB olması (Yazılım için kod yazacağım, geceleri benim için önemli)
  • %75 olması (%80e de kabulüm, Ağustos'tan beri %65 klavye ile can çekişiyorum FN tuşları ile)
  • Ses tekerleği olması (Zorunlu değil, fakat olsa güzel olur)
  • Yükseltme ayaklarına sahip olması (Şu anki klavyemde yok [Dierya T68SE], altına kitap koymazsam bileğim ağrıyor)
Not: Custom olmayan klavyeler de önerebilirsiniz fakat hot-swap desteği olsun mutlaka.
Not2: Eğer Custom klavye alırsam, bütçeye Switch ve keycap ücreti dahil değil.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Merhaba 2K lık bir bütçem var ve custom klavye toplamak istiyorum aradığım özellikler ise bunlar;
  • %75 olması (%80e de kabulüm, Ağustos'tan beri %65 klavye ile can çekişiyorum FN tuşları ile)
  • Yükseltme ayaklarına sahip olması (Şu anki klavyemde yok [Dierya T68SE], altına kitap koymazsam bileğim ağrıyor)
Not: Custom olmayan klavyeler de önerebilirsiniz fakat hot-swap desteği olsun mutlaka.

Abdullah abinin hakkında reelsi olan

Havit Gamenote Kb884l

bakabilirsin

Bu sitelerden bütçeme uyan bir tek bunu bulabildim,

Bunun dışında Aliexpress'te de bulduğum klavyeler var lakin Aliexpress'ten daha önce hiç alışveriş yapmadım hangisi fake ne gibi sorunlar yaşarım bilmiyorum, bulduğum bazı klavyeler:

Havit Gamenote Kb884l​

bakabilirsin​

Attığın link maalesef geçersiz (Havit anasayfasına atıyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit Gamenote Kb884l​

bakabilirsin​

Klavyeye ayriyetten baktım özellikleri güzel gibi fakat kablolu, bu bütçede kablolu tercih etmek istemiyorum.

2k sadece kasa eklemişsin dedim onu alıyosa bunu da alabilir :D
Custom için demiştim ben onu, üstüne switch ekler eski klavyedeki keycaplerle idare ederim Şubata kadar, sonra ise keycap alırım diye düşünmüştüm :D, yılbaşından önce sipariş etmek istiyorum klavyeyi sanırım çıkabileceğim max rakam 2400tl

Bu sitelerden bütçeme uyan bir tek bunu bulabildim,

Bunun dışında Aliexpress'te de bulduğum klavyeler var lakin Aliexpress'ten daha önce hiç alışveriş yapmadım hangisi fake ne gibi sorunlar yaşarım bilmiyorum, bulduğum bazı klavyeler:

Attığın link maalesef geçersiz (Havit anasayfasına atıyor)

Klavyeye ayriyetten baktım özellikleri güzel gibi fakat kablolu, bu bütçede kablolu tercih etmek istemiyorum.
customlar genel olarak kablolu hocam ve klavyede kabloya o kadar takmamak gerektiğini düşünüyorum mesela mouse ve kulaklık kullanım kolaylığı açısından kablosuz güzel oluyor ama klavye için bence gereksiz ve alıcağınız 2000 TL lik kablolu ve kablosuz modeller için kalite farklı mutlaka değişecektir

ben şu şekilde yaptım ve çok memnunum
hatta abdullah abinin videosundan çok daha önce araştırarak almıştım ve gayet güzel şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı

Ekler

• IMG-20231215-WA0001.jpg
    IMG-20231215-WA0001.jpg
    204.3 KB · Hit: 114
customlar genel olarak kablolu hocam ve klavyede kabloya o kadar takmamak gerektiğini düşünüyorum mesela mouse ve kulaklık kullanım kolaylığı açısından kablosuz güzel oluyor ama klavye için bence gereksiz ve alıcağınız 2000 TL lik kablolu ve kablosuz modeller için kalite farklı mutlaka değişecektir

ben şu şekilde yaptım ve çok memnunum
hatta abdullah abinin videosundan çok daha önce araştırarak almıştım ve gayet güzel şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı
Kablosuz daha rahat ederim diye düşünüyorum hocam, havit'in yazılımı ise pek hoşuma gitmedi

Bütçeni çok zorlamazsa Corsair K70 e göz at

Kablosuz daha rahat ederim diye düşünüyorum hocam, havit'in yazılımı ise pek hoşuma gitmedi
Klavyenin kablosuz olması bence gereksiz. Bende kablosuz var full kablolu kullanıyorum.
Bi mouse gibi kablosuz pek ihtiyaç olmuyor yani.

Kablosuz kalitesiz bir şey alacağına kablolu kaliteli bir şey al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,534
Üyeler
186,745
Son üye
rttk
Geri