Pedagoğa bunu nasıl söylerim

ryangosling

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Ben şimdi 2 3 aydır mast yapmaktan korkuyorum ,yani yaptığım zaman kalbim çok hızlı atıyor ve kalp krizi geçiricem veya bayılıcam zannediyorum ve bunu pedagoğa anlatmak istiyorum. Ama ben 2 aydır panik atak ve negatif düşüncelerim oldugu için gidiyorum. Ben bunu adama nasıl söyleyeceğim ya da benzer başka bi örnek versem öyle mi cözsem?(ciddi)

utanılcak bir şey yok zaten o adam her gün dinliyordur senin sorununu.Bunları halletmek için orda zaten git çatır çatır söyle

utanılcak bir şey yok zaten o adam her gün dinliyordur senin sorununu.Bunları halletmek için orda zaten git çatır çatır söyle
Kral biz adamla baya yakınız birlikte masa tenisine dahi gidiyoruz ama şimdi ben panik atak hakkında konuşcakken bi anda ben 31 de bayilcam zannediyorum demeye çooook utanırım.başka bi yol yok mu ayrıca aynı şey ben spor yaparken de var ,kalbim hızlı attığında kendimi kötü hissediyorum,ven bunu adama böyle anlatsam adamın söylediği uygulamaları mast.a uygulasam olmaz mi

Kral biz adamla baya yakınız birlikte masa tenisine dahi gidiyoruz ama şimdi ben panik atak hakkında konuşcakken bi anda ben 31 de bayilcam zannediyorum demeye çooook utanırım.
kanka 31de falaan deme o zaman düzgün üslupla anlat utanmazsın hocam işimi görürken falan diye anlat o anlar zaten

Söyleyebilirsin. Sıkıntı olmaz. Senin gibi bir sürü hikaye dinlemiştir o adam. Utanılacak bir şey yok.

Bi de çekmemenin zararı var mı? (1 2 kere gece oldu)

Ben şimdi 2 3 aydır mast yapmaktan korkuyorum ,yani yaptığım zaman kalbim çok hızlı atıyor ve kalp krizi geçiricem veya bayılıcam zannediyorum ve bunu pedagoğa anlatmak istiyorum. Ama ben 2 aydır panik atak ve negatif düşüncelerim oldugu için gidiyorum. Ben bunu adama nasıl söyleyeceğim ya da benzer başka bi örnek versem öyle mi cözsem?(ciddi)
Mastı bırakman için güzel bir sebep üstünü irdelemeye gerek yok.

Herşeyi geçtim tıpta ayıp olmaz. Sağlıklı bir bireyin zaten haftada 1 2 boşalma döngüsü olur.

Mastı bırakman için güzel bir sebep üstünü irdelemeye gerek yok.
Ben de öyle düsünüyorum ama panik atağım olduğu için de şimdi daşdaşlarım patlayacak zannedip stres yapıyorum(çok ciddiyim biliyorum bi alakası yok ama beynim öyle diyor)

Ben böyle çekindiğim şeyleri bu konu olmasa bile daha zorlarını yaşadım genelde mesaj atarım. Pedagoğa direkt mesaj atabilirsin tek tıkla bazen söylemeye dilin varmaz.

Ben böyle çekindiğim şeyleri bu konu olmasa bile daha zorlarını yaşadım genelde mesaj atarım. Pedagoğa direkt mesaj atabilirsin tek tıkla bazen söylemeye dilin varmaz.
Doğru diyorsunuz bana ne zaman istersen instadan yaz demişti ,teşekkürler

Geri