Sıfır iPhone 13 ısınma sorunu

Telefonu bugün aldım sıfır cihaz. Tiktokta kamerayla filtreler falan deniyordum cihaz ısındı baya. Reels falan izlediğimde de biraz ısınma oluyor normal mi sizce
Son sürümde şuan güncel
bende de iphone 13 var tam yıl oldu alalı ısınma sorunu evet var ama pubg mobile gibi oyunlarda yüksek ayarlarda oynarken oluyor normal kullanımda ısınma asla olmuyor bence bir apple destekten randevu alıp götürün derim

Rahatsız edecek kadar ısınmaması lazım kılıfla kullanıyorsan.
Kılıfsız kullanıyorum kılıf alırım yakında. Bu tiktokta reelste falan dolaşırken ısınmasını hissetmem acaba anormal bir durum mu diye düşünmeme neden oldu. Öyle elimi yakacak kadar bir ısınma olmuyor hissedilecek kadar ısınıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de iphone 13 var tam yıl oldu alalı ısınma sorunu evet var ama PUBG mobile gibi oyunlarda yüksek ayarlarda oynarken oluyor normal kullanımda ısınma asla olmuyor bence bir apple destekten randevu alıp götürün derim
Reels falan izlerken kılıfı çıkar öyle deneyebilir misin elini yakan bir sıcaklıktan bahsetmiyorum elinin hissedeceği bir sıcaklık oluyor

12/13 lerde bu ısınma sıkıntısı var hocam. Özellikle ios sürümü kaynaklıda olabiliyor.

Kılıfsız kullanıyorum kılıf alırım yakında. Bu tiktokta reelste falan dolaşırken ısınmasını hissetmem acaba anormal bir durum mu diye düşünmeme neden oldu. Öyle elimi yakacak kadar bir ısınma olmuyor hissedilecek kadar ısınıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reels falan izlerken kılıfı çıkar öyle deneyebilir misin elini yakan bir sıcaklıktan bahsetmiyorum elinin hissedeceği bir sıcaklık oluyor
normal bir sıcaklık oluyor genelde ama

ısınma sorunun normali yoktur saatlerce oyun oynamamışsın testlerini tekrar yap iade et yenisini al

saçmalamışsınız hocam
neyine saçmalamışım acaba ? tiktokta gezereken ısınan kaç tane iphone 13 gördün işte grafiker arkadaşım kullanıyor 256 GB hafıza dolu + blut depolama 250 gb dolu o şekilde bile böyle bir sorun görmedik.

neyine saçmalamışım acaba ? tiktokta gezereken ısınan kaç tane iphone 13 gördün işte grafiker arkadaşım kullanıyor 256 GB hafıza dolu + blut depolama 250 gb dolu o şekilde bile böyle bir sorun görmedik.
adam efekt denemiş gayet normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,920
Üyeler
174,798
Son üye
DârligBjørn
Geri