Sizce kaç kilo almış olabilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
38
Çoklu Konu, Spam
AAA.png
fff.JPG
eylüldeki fotoğrafta 75 kilo falandım. sağdaki fotoğrafta ise bilmiyorum. Sizce çok mu kilo aldım? Kaç kg almışımdır? Boyum 177-78
Buraya atma sebebim çok mu kilo aldım ve ne kadar almışımdır diye tahminlerinizi almak.

Son düzenleme:
ben 100 kiloyum senden daha zayıf gorunuyorum

Önceden göbekliymişsin şu an şişmansın
nası ya, çok mu almış duruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam geçen açmıştnız gidin tartılın eczanede rica edıyorum
henüz tartılamadım dostum. okuldan geç çıktığımdan eczaneler kapatıyor. haftasonu ztn kapalı. ondan sordum tekrardan ne kadar fark diye bi sorayım dedim bu sefer.

ben 100 kiloyum senden daha zayıf gorunuyorum
O kadarda değildir abartma.

nası ya, çok mu almış duruyorum

henüz tartılamadım dostum. okuldan geç çıktığımdan eczaneler kapatıyor. haftasonu ztn kapalı. ondan sordum tekrardan ne kadar fark diye bi sorayım dedim bu sefer.

O kadarda değildir abartma.
haftaya bakarsınız hocam burada anlayabilcek yok boyunu bilmiyoruz bacaktaki yağları bılmıyoruz

kardeşim sorup duruyosun da sence normal bir insanla arandaki fark belli değil mi almışsın kilo seni rahatsız ediyorsa ki ediyor bence sorduğuna göre zayıflamaya başla
1705258546452.png

kardeşim sorup duruyosun da sence normal bir insanla arandaki fark belli değil mi almışsın kilo seni rahatsız ediyorsa ki ediyor bence sorduğuna göre zayıflamaya başla
zayıflamak istiyorum ama nasıl zayıflayabilirim bilmiyorum? salonlara gidecek bütçem de yok.

Yemeyerek özet olarak internette binlerce kaynak var buraya fotoğraf atana kadar yapabileceğin cok fazla şey var,kilo vermek için salona gitmene gerek yok

Yemeyerek özet olarak internette binlerce kaynak var buraya fotoğraf atana kadar yapabileceğin cok fazla şey var,kilo vermek için salona gitmene gerek yok
ne kadar aldım çok mu almış duruyorum diye meraktan sordum. Yoksa atmam zaten. Tartılamadım da çokça almış duruyormuyum diye buraya soruyorum.

Eskiden kiloluymuşsun şimdi obez olmuşsun knk. İyi yemişsin (!) şaka bir yana almışsın bi 10-15 kg belkide

Öğünlerindeki tabak sayısını azalt öğün dışı yemek yeme

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,604
Üyeler
198,998
Son üye
AslanAslanmus