Süper kahraman film önerisi?

Reaksiyon skoru
19
Az önce Blue Betle izledim normalde süper kahraman filmleri pek izlemem ama ana karakter Xolo Mariduena için izledim ve süper kahraman filmlerine karşı bir ilgim oluştu bana hangi süper kahraman filmlerini önerirsiniz başlangıç için bunda yeni çıkmış filmlerde olursa iyi olur.

Black panther 1 Spiderman ve Dr strange

Kronolojik olarak Marvel evrenini izleyebilirsin. Baya götürür seni.
Az önce Blue Betle izledim normalde süper kahraman filmleri pek izlemem ama ana karakter Xolo Mariduena için izledim ve süper kahraman filmlerine karşı bir ilgim oluştu bana hangi süper kahraman filmlerini önerirsiniz başlangıç için bunda yeni çıkmış filmlerde olursa iyi olur.
Dizi tercih edersen prime videoda The Boys tavsiye ederim.

220px-Superhero.jpg

Dc evreninden, Black Adam, The Flash, Shazam. Marvel evreninden Dr.Strange 1-2, Spider Man No Way Home, The Amazing Spider Man 1-2 izleyebilirsin.

Marvel filmlerini sırayla izlemeni tavsiye ederim.Kaptan amerike falan güzeldi.

Deadpool izle.

başlangıç olarak marvel evreninden başlayabilirsin dc nin bazı filmleri ağır gelebilir. Süper kahraman evreni olmasa da Star Wars her zaman gönüllerin fedaisidir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,940
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri