ElbaNrosSS
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakımda aynı bile değil hocam bunlara baktım zaten fan çoklayıcı ya bağlı 3 pin de lzm
Teknik olarak öyle değil sata to fan çoklayıcı ama fan çoklayıcı dann çıkan bı 3 pin li kabloda lzm kasanın ön tarafındaki RGB güç yerine takacamDostum sen Sata to fan çoklayıcı istemiyor musun
Kontrolcü yok kasanın reset yerinden rgb değişiyor sorun o RGB lere güç veren kabloda kopuk varİlla fandan çıkmasına gerek yok ki rgb girişini kontrolcüye takamıyor musun?
O yüzden dedimya standart dışı uç diye. Çin işi kasalarda falan kullanılıyor bende de vardı.Bu kablo hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kontrolcü yok kasanın reset yerinden rgb değişiyor sorun o RGB lere güç veren kabloda kopuk var
En sağdaki güç 3 pinli ortadaki fan çoklayıcı en baştaki satapower
Nasıl satın alabilirim hocam bı yardımcı olsanız ürün bulma konusunda sizde varsaO yüzden dedimya standart dışı uç diye. Çin işi kasalarda falan kullanılıyor bende de vardı.
Sanmıyorum bulabileceğiniNasıl satın alabilirim hocam bı yardımcı olsanız ürün bulma konusunda sizde varsa
Kasa RGB çalışmazki ozaman yada kendim yapacam hocam bunun adı nedirSanmıyorum bulabileceğini