🔥İndirim Asus RTX 4070 Super 27.749TL

Satabiliyorsa kazanıyodur. Keşke bu ekran kartlarının satış verilerini görebilsek. Hiçbir mantığı yok bu fiyatlara gpu almanın.
Gördüğüm habere göre globelde satış istenildiği gibi olmamış yani sadece bize değil yurt dışına da pahalı gelmiş. Herhalde fiyatlar zamanla düşer gibi geliyor bana.

Gördüğüm habere göre globelde satış istenildiği gibi olmamış yani sadece bize değil yurt dışına da pahalı gelmiş. Herhalde fiyatlar zamanla düşer gibi geliyor bana.
Globalde satılmamasına şaşırdım açıkçası. Abdullah abinin videosunda newegg üzerimden 650 dolara vergiler dahil alınabildiğini söylüyordu. 4070'in Steam verilere göre en popüler kartlardan biri olduğunu varsayarsak yerini süpere bırakması gerekir diye düşünüyorum. Gpu üreticilerinin fiyatları düşüreceğini de hiç sanmıyorum. Üretim maliyetleri her geçen yıl artıyor.

Elimde rtx 3060 ve rx 6700lü kasa var. Bu sistemlerin değerini bilmek lazım. Bir sistem satınca rtx 4070 süper gelmiyorsa 6xxx serisine kadar bulaşmam nvidiaya

Globalde satılmamasına şaşırdım açıkçası. Abdullah abinin videosunda newegg üzerimden 650 dolara vergiler dahil alınabildiğini söylüyordu. 4070'in Steam verilere göre en popüler kartlardan biri olduğunu varsayarsak yerini süpere bırakması gerekir diye düşünüyorum. Gpu üreticilerinin fiyatları düşüreceğini de hiç sanmıyorum. Üretim maliyetleri her geçen yıl artıyor.
Bence çok normal. 4070 alan adam 50 serisini bekler. Süperin uçuk farkı olmadığı için performansta elindekinden çıkıp yenisine para gömmez. Şahsen 4070s bekledim yeni kart için. Fiyatlar acayip saçma durumda. 27falan buna gomecegime altina gömerim 50 serisi gelene kadar da üzerine ekler 50 çıkınca alırım. Nvidia yarın dlls4 çıkartıp 40 serisine vermez. Öyle bir firma.

Globalde tepki gelmesi kadar doğal durum yok ama forumda şaşıran çok var ilginç bir şekilde. Nvidia yazılım açısından herkesin takdir ettiği marka ama 4080 altında ciddi saf güç kısıtlaması var. Bu durum hiç hoş değil üstüne mining döneminde para bastı bu firma 3xxx serisi bol 4xxx satması için daha iyisini yapması lazımdı.

RTX 2080 3070 in en az %15 gerisinde DLSS aktif bile değil RTX 3070 fark atıyor

RTX 3080 ise 4070 ile aynı hatta yer yer 3080 öne geçiyor

RX 7600 XT 16 GB gelecek eğer yazılımı biraz düzeltirse AMD globalde 4060 - 4060 ti satışlarını da etkiler fiyatlar bu kartlarda da düşerse şaşrımam

😀😀 hani 4070 le aynı fiyatti xd
Türkiye'de yeni kart mı ekle üstüne 5k zihniyeti olduğu için olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Globalde tepki gelmesi kadar doğal durum yok ama forumda şaşıran çok var ilginç bir şekilde. Nvidia yazılım açısından herkesin takdir ettiği marka ama 4080 ve altında ciddi saf güç kısıtlaması var. Bu durum hiç hoş değil üstüne mining döneminde para bastı bu firma 3xxx serisi bol 4xxx satması için daha iyisini yapması lazımdı.

RTX 2080 3070 in en az %15 gerisinde DLSS aktif bile değil RTX 3070 fark atıyor

RTX 3080 ise 4070 ile aynı hatta yer yer 3080 öne geçiyor

RX 7600 XT 16 GB gelecek eğer yazılımı biraz düzeltirse AMD globalde 4060 - 4060 ti satışlarını da etkiler fiyatlar bu kartlarda da düşerse şaşrımam
Kesinlikle katılıyorum. Saf güç olarak hiçbir ekleme yapmadan yazılımla ilerliyorlar. Ve millet mantık olarak yeni yazılım 50serisine gelir onu beklerim kafasında. 4070 eski nesil karta fark atamiyorsa bu saçmalık. Ben 20-30k verdiğim kartla neden ham güç ile oynayamiyorum. İlla dlss fg cart curt açmak zorundayim. O zaman getirsin 30 serisine dlss fg benim kart olsun sana 4070. Bomboş işlerde Nvidia

22-23 K'ya 2. el çok temiz 7900xt ( 20GB.. evet vRAM 20GB ) ilanları var.. şahsen ben bile 3060 12GB kullanıcısı olarak nvidia'yı anlayamıyorum bu fiyatlardan dolayı..

Bence çok normal. 4070 alan adam 50 serisini bekler. Süperin uçuk farkı olmadığı için performansta elindekinden çıkıp yenisine para gömmez. Şahsen 4070s bekledim yeni kart için. Fiyatlar acayip saçma durumda. 27falan buna gomecegime altina gömerim 50 serisi gelene kadar da üzerine ekler 50 çıkınca alırım. Nvidia yarın dlls4 çıkartıp 40 serisine vermez. Öyle bir firma.
Sırf şu dlss den kazanıyor saf güce baksan 3090 bu kartları tokatlıyor ayrıca 24gb vram da boru değil yani

Sırf şu dlss den kazanıyor saf güce baksan 3090 bu kartları tokatlıyor ayrıca 24gb vram da boru değil yani
En son mod çıkmıştı ve bende kullanmıştım. O mod geliştirmesi devam ediyor mu acaba? Ediyorsa o mod 20-30 serisini yaşatır birkaç sene daha. Ham gücü yetmeyen karta 30k verecek değilim. Ham gücü gerçekten güçlü kart varsa piyasada onu alırım. Amd veya Nvidia. Farketmez. Ham gücü şuan 25kya iyi hangi kart var sence?

En son mod çıkmıştı ve bende kullanmıştım. O mod geliştirmesi devam ediyor mu acaba? Ediyorsa o mod 20-30 serisini yaşatır birkaç sene daha. Ham gücü yetmeyen karta 30k verecek değilim. Ham gücü gerçekten güçlü kart varsa piyasada onu alırım. Amd veya Nvidia. Farketmez. Ham gücü şuan 25kya iyi hangi kart var sence?
Kusura bakmayın biraz geç dönüyorum.
Ham güçte ben 25k ya kadar 3090 öneririm testlerde 7800xt den önde ve 4070 ti nin Ham gücüyle aynı 4070 ti çok ucuk fiyatlarda olduğu için bence 25k ya kadar en uygun kart 3090 olucaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,280
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri