17K ALTINA TELEFON ÖNERİSİ

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Hacı abiler 5 yıldır GM 9 PRO kullanıyorum şu zamana kadar yarı yolda bırakmadı ama artık ayrılık vakti geldi maksimum 17bin tl olacak şekilde güzelinden bi telefon önerir misiniz

Kanka sıfır için s21 fe
Bende yaz tatilinde almayı düşünüyorum ama bu kadar parayı verebilirmiyim bilmiyorum o yüzden 2. El araştırdım s22 filan alıcam inşAllah.

Kanka sıfır için s21 fe
Bende yaz tatilinde almayı düşünüyorum ama bu kadar parayı verebilirmiyim bilmiyorum o yüzden 2. El araştırdım s22 filan almayı düşünüyorum inşAllah.
10k altına telefon yok neredeyse :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sıfır için s21 fe
Bende yaz tatilinde almayı düşünüyorum ama bu kadar parayı verebilirmiyim bilmiyorum o yüzden 2. El araştırdım s22 filan alıcam inşAllah.

Bende 23-24 civarına arıyorum s23 fe Xiaomi 13t x6pro arasında kaldım markaya güvenerek samsung a yönelecegim

Garanti, fatura takıntın yoksa yurtdışından telefon getiren satıcılardan alabilirsin. Tavsiyem Xiaomi Mi 13 Mükemmel bir telefon ve 560 Dolar. (Mesajı atma saati ile 17.000 Lira)

f5e474eb-35cf-4821-bad0-7140133cd22b.jpg

Realme GT 2 al geç.

2. el iphone 11

Sıfır direkt realme gt 2 başka telefona bakmana gerek bile yok

Kanka bence 2. El den alabilirsin sözleşme imzalarsın artık nasıl yapıcaksan onu araştırırsın telefonu testlere sokarsın ve 1 telefoncuya götürürsün sonra gönlüne yapatarsa alırsın belki

Geri