bu tarz gpu backplate bulmak zor olanlarda alttan işik verip çikariyor guzel gozukmuyor backplatenizin boyutunda kestirip kendiniz çizmeniz veya renkli bir cnc makeinesi ile yapmaniz lazimArkadaşlar sabahtan beri arıyorum yüksek kalitede şunların teker teker oldugu bi yer bilen var mı? baskı almak için (ss alınca kalite çok düşük oluyor)
![]()
araba kaplaması seklinde kartın ustune yapıstırıcaz sadece template lazım backplate değil görseller lazımbu tarz gpu backplate bulmak zor olanlarda alttan işik verip çikariyor guzel gozukmuyor backplatenizin boyutunda kestirip kendiniz çizmeniz veya renkli bir cnc makeinesi ile yapmaniz lazim
araba kaplaması seklinde kartın ustune yapıstırıcaz sadece template lazım backplate değil görseller lazım
aliexpressten bakıyorsunuz değil mi hocam orda baktımda yatay olarak hoşuma giden çok model bulamadım 304 x 104mm olacak sekilde nasıl ayaralayabilirim seçtigim bi görseli?Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
tek tek de atabilirim hocam
hangilerini istediginizi soyleyin goruntu kaybi olmadan atayim
hocam 2200tlye geliyor custom boyut ve plate ve ben plate istemiyorum baskıcından cıktı alıp kartı kaplayacagız bu şekildeAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tek tek de atabilirim hocam
hangilerini istediginizi soyleyin goruntu kaybi olmadan atayim
https://tr.aliexpress.com/item/1005...d9b20264f16a15a2cfaa41101d0&afSmartRedirect=y hocam 1 tgl falan vergiyle 45 TL ye gelir burdan alin ugraşmayin
üstüne sağlam bir plastik veya bant çekin hocam yırtılır yoksaaliexpressten bakıyorsunuz değil mi hocam orda baktımda yatay olarak hoşuma giden çok model bulamadım 304 x 104mm olacak sekilde nasıl ayaralayabilirim seçtigim bi görseli?
hocam 2200tlye geliyor custom boyut ve plate ve ben plate istemiyorum baskıcından cıktı alıp kartı kaplayacagız bu şekilde![]()
araba kaplaması olucak hocamüstüne sağlam bir plastik veya bant çekin hocam yırtılır yoksa