Aylık 100K lira iyi para mı?

iyi para bu arada

Ankara İzmir İstanbul'da değilsen iyi para,5 kişi için bile fazla.Burda asıl önemli etken evinin olup olmaması evin varsa bence yeterli

5kişi için 100k bahsediyoruz tek kişi için değil
Yani hocam kişi başına vursam bile asgari ücretten fazla bence bir daha düşün ama sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ankara İzmir İstanbul'da değilsen iyi para,5 kişi için bile fazla.Burda asıl önemli etken evinin olup olmaması evin varsa bence yeterli
Evde var hocam

ortalama

5kişi için 100k bahsediyoruz tek kişi için değil
Ortalama bir memur ailesi 4-5 kişi oluyor ve gelirlerli 40 45k hocam, ortalamanın çok üstünde şu an 100k.

Bence yüksek. Az diyenler ülkenin nerdeyse yarısının 17K asgari ücret ile geçindiğini de unutmasın.
Katılıyorum az diyenler ne iş yapıyor merak ettim açıkçası
2 kişi bim kasiyeri olarak çalışsalar 3 çocuk olsa onlar çalışmasa gene 45K civarı para giriyor eve. Bu 5 kişilik ailenin üçü çalışabilir yaşta ise zaten düşük işlerden bile neredeyse 70K para girer bu eve. 100K dip bir para değil ama fazla hiç değil bence.

Ortalama bir memur ailesi 4-5 kişi oluyor ve gelirlerli 40 45k hocam, ortalamanın çok üstünde şu an 100k.
tek kişiden bahsediyorsnuz değil mi 40 45k ?Arkadaş 5kişi için 100k diyor.5kişi içerisinden 3kişi çalışsa aylık 35k bu da ortalama para

2 kişi bim kasiyeri olarak çalışsalar 3 çocuk olsa onlar çalışmasa gene 45K civarı para giriyor eve. Bu 5 kişilik ailenin üçü çalışabilir yaşta ise zaten düşük işlerden bile neredeyse 70K para girer bu eve. 100K dip bir para değil ama fazla hiç değil bence.
3-4 kişinin 70k alması var birde tek kişinin 100K öyle düşün

Aile olarak yaşadığın zaman masraflar da ortak oluyor mesela 1 kişinin yaşadığı evin elektrik masrafı 500 liraysa 5 kisininki Max 1000 1 kişinin yemek masrafı 5k ise 5 kişinin Max 12 13 olur bence tabi tam doğru sayı veremedim yani her şey dümdüz 5le katlanmiyor ortak kullanım çok fazla olduğu için bereketli oluyor

3255 dolar bence idare eder 1 kişi için 5 kişi ićin çok az yd ile karşılaştırılırsa ama bizim ülkemize göre iyi dolar olarak az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,892
Üyeler
184,993
Son üye
B12Pixi
Geri